Консулски дни Албърта

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
nina_
Мнения: 66
Регистриран на: Чет Авг 26, 2004 8:01 am

Re: Консулски дни Албърта

Мнение от nina_ »

Stephie, включи ме в списъка. Дано да се съберат хора за началото на 2010. За предишното посещение на консула разбрах доста късно. Нямаше никакво уведомление в сайта на Калгарското дружество. А какви сбирки и уведомления пускат Ванкувърското дружество и каква стройна организация имат, направо им завидях. А тук, тихо-мълком, никой да не разбере. Дори не пуснаха съобщение на официалния сайт. Но както и да е. Да се надяваме, че ще се съберем досатъчно хора за началото на 2010.
TaniaTz
Мнения: 27
Регистриран на: Чет Май 03, 2007 1:36 am
Местоположение: Calgary,AB
Обратна връзка:

Re: Консулски дни Албърта

Мнение от TaniaTz »

nina_ всички членове на дружеството бяха уведомени. Друг е проблема, че може би не си член ( на доста хора им се досвидяха прословутите 5 долара членски внос). Относно подръжката на сайта - ами с този членски внос как ли да стане, а по списък членове на дружеството са има- няма 200 човека при приблизително 2000 човека българи в Калгари.
Аватар
7George
Мнения: 9663
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 12:42 pm
Местоположение: Calgary

Re: Консулски дни Албърта

Мнение от 7George »

Не ми се вярва да им се свидят 5 долара, по-скоро не са мокаят да го платят или да ходят(-им) по събрания. Кандидати ще има, стига да няма законови пречки за подновяване на паспортите по този начин и новият консул да е навит да идва.
Последно промяна от 7George на Нед Сеп 20, 2009 9:12 am, променено общо 1 път.
Embrace your climate change!
TaniaTz
Мнения: 27
Регистриран на: Чет Май 03, 2007 1:36 am
Местоположение: Calgary,AB
Обратна връзка:

Re: Консулски дни Албърта

Мнение от TaniaTz »

Е като не им се ходи по събрания(не им се плаща членски внос, не им се ходи на казано), какво очакват от това дружество? Да ги организира ли?

На едно от последните събрания точно 5-те долара бяха проблем (много били).
koceto77
Мнения: 180
Регистриран на: Пет Юли 15, 2005 3:11 pm
Местоположение: Calgary, AB

Re: Консулски дни Албърта

Мнение от koceto77 »

Нина, надявам се не си мислиш че стройната органиция на Ванкувърското дружество е дошла от въздуха. Просто е имало достатъчно хора които са имали желание да отделят достатъчно време за тази цел. Калгарското дружество не е затворено общество всеки член може да се кандитатира да бъде включен в управлението на общото събрание. Така че ако намираш представянето на сегашното управление незадоволително може да се включиш и ти и да допринесеш за една по-стройна организация, която ще уведомява навреме всички българи в Калгари за предстоящи събития. Не ти се занимава? Разбирам, но докато повечето хора са така не ни остава нищо друго освен да завиждаме на Ванкувърското дружество за тяхната организация и да се радваме и на малкото което прави за нас Калгарско дружество.

Също така е истина че членовете на дружество се уведомяват по емайл за престоящи събития.
Публикувай отговор