13 Септември - София-Ванкувър

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
flyfish
Мнения: 348
Регистриран на: Вто Яну 27, 2004 11:36 am

13 Септември - София-Ванкувър

Мнение от flyfish »

Здравейте,

Опитвам се да разбера дали има българи пътуващи на 13 Септември с British Airways София-Лондон.
Майка ми получи виза и има билет за тази дата. Идва на гости във Ванкувър.Първо пътуване и е и е с никакъв английски. А няма много време да се оправи на летището в Лондон.
Иначе, да споделя, че цената на билета и в две посоки, София-Ванкувър, с всички такси ни струва само 800 канадски долара. Билета го купих от Юлия във Ванкувър преди няклко месеца.
Виза за бабата получихме без проблеми. В молбата за виза писахме, че бабата смята да остане във Ванкувър 5 месеца и 29 дни и приложихме като доказателство самолетния и билет, банково извлечение за 10000 канадски и трудов договор. Това е. Ако някой има въпроси, може да ме пита на лични.

Благодаря на всички отговорили.
bp_de
Мнения: 1627
Регистриран на: Пон Юли 28, 2003 11:44 am
Местоположение: USA

Re: 13 Септември - София-Ванкувър

Мнение от bp_de »

Молбата ми е следната - прати ми на лични координати на продавачката на билети аи също с кои авиолинии-наи вече отсечката Лондон - Ван.
Много не ми се връзва да летя от Лондон но все пак да видя за какво става дума.
Погледнато от ваша страна може би 800 е добра цифра но погледнато от при мен в немско си е нормална цена за тоя период.
Аз летя повечето пъти от Фанкфурт до Ван -и ако полета е след 10 септември -цената е винаги- 480 до 520 евро макс. (800 КАД по днешния курс са 509 Евро) дори бих казал леко скъпо щото е с прехвърляне ама то ясно че БГ -Канада директ няма.
Жени
Мнения: 1120
Регистриран на: Чет Фев 15, 2007 5:11 pm
Местоположение: Торонто

Re: 13 Септември - София-Ванкувър

Мнение от Жени »

Моите баба и баща пътуваха София-Лондон-Торонто и се справиха с помощта на изречения, които им бях написала, а също казаха, че на летището в Лондон на всяка крачка има служители, които се познават по униформите, помагащи и насочващи хората. Нужно ще е майка ти само да си показва билета и да внимава на къде и показват да върви. :wink:
Публикувай отговор