мнение за St.Lorent
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Във всеки един форум темите са предназначени за себедоказване на определени комплексари а не за предоставяне на информация на нуждаещите се. Тя, информацията си я има де и е много полезна, ама трябва да се извлича като зрънца злато от тонове пясък и кал.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
-
Ние живеем в St-Laurent и сме много доволни. Не сме избирали квартала предварително. Имаме 2 деца. Намерихме много бързо детска градина за малкото. Чувала съм, че училищата тук са по-добри. Не мога да взема отношение, защото нямам база са сравнение, но наистина съм доволна от нашето.
Квартала е много добре уреден. Зимата улиците се чистят перфектно и не сме хващали лопата
Единствения недостатък за мен е шумът от самолетите и от 15-та и 40-та.
Разбира се, че и тук има "чернилки" и всякакви други, но не виждам защо това трябва да се прави на проблем.
Ако искате да живеете без да срещате хора от други раси, то Монреал не е за вас
Квартала е много добре уреден. Зимата улиците се чистят перфектно и не сме хващали лопата
Единствения недостатък за мен е шумът от самолетите и от 15-та и 40-та.
Разбира се, че и тук има "чернилки" и всякакви други, но не виждам защо това трябва да се прави на проблем.
Ако искате да живеете без да срещате хора от други раси, то Монреал не е за вас
- MoHTpeal_boy
Само не мога да разбера , защо никой не спомена да речем Ahuntsic , сега моля да успокоите нервите преди да скочите да протестирате срещу квартала. Говоря за тази част -
Двама интелигентни хора, единия, от които е българин, имат много повече общо, отколкото двама българи, единия, от които е интелигентен
- ablood
- Обратна връзка:
Днес се прибирах от работа, минавайки по M. Laurine (в St-Laurent) и докато чаках зелено, една чалмосана в Accord пред мен си почистваче колата, изхвърляйки боклук, след боклук през прозореца.
По-късно в Рекреатеката в Лавал, единственото черно момче (на около 4) реши, че тоалетната е прекалено далеч и изпонамокри половината съоръжения, където децата пълзят. Маиката не му обръщаше никакво внимание. Изчаках търпеливо, но когато седнаха на една пейка с моя син го дръпнах от черното, отидох при майката, безхаберно дрънкаща по телефона и и казах за инцидента. Наложи се да повтарям, защото не разбираше и думичка английски.
Извинявам се, но се превръщам в голям расист.
По-късно в Рекреатеката в Лавал, единственото черно момче (на около 4) реши, че тоалетната е прекалено далеч и изпонамокри половината съоръжения, където децата пълзят. Маиката не му обръщаше никакво внимание. Изчаках търпеливо, но когато седнаха на една пейка с моя син го дръпнах от черното, отидох при майката, безхаберно дрънкаща по телефона и и казах за инцидента. Наложи се да повтарям, защото не разбираше и думичка английски.
Извинявам се, но се превръщам в голям расист.
-
Точно в този кръг който е очертал Монреалбоя имам един триплекс за продан.Точното место е ,ако мисленно си представите точката на 2см на ляво от цифрата 19 с която е обозначен номера на улица Папино.
Продава се на крайна цена 560К с трима квартиранти наемът на които покрива моргиджа и профит около 500д. на месец.
Продава се на крайна цена 560К с трима квартиранти наемът на които покрива моргиджа и профит около 500д. на месец.
Последно промяна от As-Iv на Нед Ное 22, 2009 8:35 pm, променено общо 1 път.
-
Re: мнение за St.Lorent
ахунстик не е лош квартал защо не се ориентирате на там,лично аз съм живял до колеж Bois de boulogne и никак не е зле
- MoHTpeal_boy
Това казвам и аз , защо трябва да се забиват хората в по мое мнение най-скапаните квартали (каквото и да ми казвате аз така мисля) когато имат възможност за по-добро в хубав квартал!
Двама интелигентни хора, единия, от които е българин, имат много повече общо, отколкото двама българи, единия, от които е интелигентен
Ами в по ;скапаните; квартали е по весело,а в по ;престижните; по скучно.
Аз съм от тия които предпочитат да им е весело и да живеят под наем в по ;скапан; квартал по близо до центъра и да си давам имота под наем в ;престижния; квартал на хора които предпочитат да им е скучно.
Аз съм от тия които предпочитат да им е весело и да живеят под наем в по ;скапан; квартал по близо до центъра и да си давам имота под наем в ;престижния; квартал на хора които предпочитат да им е скучно.
-
Eeee бате , ама как ти ходи Алисааа ,,Алиса в страната на чудесата след 75(месеца...) !,, Звучи като продължение на популярен роман
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Аз пък взех да се притеснявам за него Странджа. Не ти ли се струва ненормално един мъж да му се иска да си има големи гърди и дълги бедра та другите мъже да се обръщат след него?
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- MoHTpeal_boy
Alisa75 написа:Ами в по ;скапаните; квартали е по весело,а в по ;престижните; по скучно.
хахахах препочиташ да ти е "весело" , хаха да живея между всякаква паплач , да е мръсно навън , да мирише на всякакви боклуци, но да ми е близо до "центъра".
На мен нито ми е скучно , нито пък ми дреме колко е далеч центъра - имам си кола , като ми се ходи до "центъра" , защото явно това е най-великото място в този град , паля и заминавам.
Защо така упорито подливате вода на човека?написа:Eeee бате , ама как ти ходи Алисааа ,,Алиса в страната на чудесата след 75(месеца...) !,, Звучи като продължение на популярен роман
Преди няколко месеца обяснявах как изгонените тихо и по търлъци пак се завръщат - и ето че повечето наистина се завърнаха, кой активирал някой стар ник от преди време, кой с нов ник, кой с ника на половинката, кой сменил пола. Освен да взема да спретна едно лятно почистване пред отпускарски, та поне да знам че докато ме няма, във форума ще цари мир.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- MoHTpeal_boy
Бате , живи и здрави , щом казваш грешно , така да е .Оспамих темата на хората!