Wella написа:Ot mesec mai 2004 ,MRCI shte plashta samo po 30$ na sedmica na tezi koito poseshtavat KOFI. Parite otpuskani za garderie se zapazvat .
Това първоаприлска шега ли беше?
Защото ако е истина, това ще е началото на края на COFI-тата.
Кой ще може да си позволи по цял ден да е там и да може
да се издържа с 30 долара на седмица.
Не е майтап. Шарето спира всички пари за КОФИ-то. Днес на жена ми са им го чели офииално. Е сега вече можете с чиста съвест да идвате в Квебек само за да сменяте самолета за някоя друга провиния. Аз поне не виждам защо човек може да остане тука ако не знае френски. Освен може би заради евтините жилища /компенсирани от нископлатената работа/. Шарето наисти се изтакова баш на празника
Plamen написа: Освен може би заради евтините жилища /компенсирани от нископлатената работа/.
За какви "евтини жилща" говориш? Ти не получи ли вече увеличението за тази година? Както е тръгнало скоро ще си останем само с "нископлатените работи"...
Аз разбрах за това преди около 2 седмици.Вероятно не е току-що взето решение.
Е,отдавна се говореше за това...Ето,че е факт.Много жалко за пристигащите след нас...Кофи-то беше много добро начало...
Niko написа:За какви "евтини жилща" говориш? Ти не получи ли вече увеличението за тази година? Както е тръгнало скоро ще си останем само с "нископлатените работи"...
Абе получих го аз, ама все пак мой приятел за същото в Торонто плаща 1200. Все пак е по-добре от 700. Но както е тръгнало скоро и това предимство ще отпадне и тогава поемаме по дългия път на живота в посока кадето и да е само не Квебек. мене лично тоя френски много ме мъчи, пък жената вика че бил език като език- учел се с много учене
Роси, според мене трябваше да почнат първо със соияла и тогава с КОФИ-то. Ама тогава местните щяха да му пийнат соса на Шарето. Абе не ми се говори. Яд ме е заради глупостите които тоя идиот прави, но не толкова че ги прави колкото че ги прави по най-лесния за него и по най-трудния за имигрантите начин. Освен да им теглим една майна дружно и да се изнасяме за БК при Кума Лиса