квартира близо до метро Saint-Michel

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
ljoni
Мнения: 89
Регистриран на: Вто Юни 22, 2004 5:32 am
Местоположение: Montreal

квартира близо до метро Saint-Michel

Мнение от ljoni »

Търся аппартамент 3,5 близо до метро С. Michel. Има ли живеещи там? Какви са ви отзивите? Търся адреси, мнения, големина на апартаментите?
Мерcи
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

В този район стават изключително много престъпления. Има ганг де рю богато.
Аватар
Valdi
Мнения: 569
Регистриран на: Съб Фев 07, 2004 7:48 am
Местоположение: Montreal - Laval

Мнение от Valdi »

И аз съм чувал, че не е добро място за живеене. Минавал съм оттам - впечатлението ми е за твърде ограничено присъствие на европеидната раса. :idea:
Аватар
mouse
Мнения: 539
Регистриран на: Вто Яну 01, 2008 9:54 pm
Местоположение: Извън капана

Мнение от mouse »

По принцип районът не е върхът на сладоледа. Има няколко семейства българи които са се настанили там и не се оплакват. Аз лично бих потърсил нещо по-на юг от метрото, около булевард Сен Мишел защото има много удобен автобус по булеварда и за 5 минути си до метрото, но си на километри от по-мургавите братя.
Сиренето е безплатно само в капана.
dakel1
Мнения: 177
Регистриран на: Съб Май 29, 2004 11:21 pm
Местоположение: Ve4e dale4 ot Qc.!

Мнение от dakel1 »

Спомням си, когато още живеех в Монтреал, там за първи път видях на живо травестит...беше както си ходех по улицата и той мина покрай мен един издокаран, соаниран...ама мъж си бе! :roll: За мен този квартал си лъхаше на беднотийка и разврат, а какви колоритни проститутки съм виждала там.... :lol:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината
Мнения: 4829
Регистриран на: Нед Юли 27, 2003 4:52 pm
Местоположение: Montreal, QC

Мнение от IvHaydu »

dakel1 написа:Спомням си, когато още живеех в Монтреал, там за първи път видях на живо травестит...беше както си ходех по улицата и той мина покрай мен един издокаран, соаниран...ама мъж си бе! :roll: За мен този квартал си лъхаше на беднотийка и разврат, а какви колоритни проститутки съм виждала там.... :lol:

Къде точно си ги виждала, да им хвърля аз едно око... После ще докладвам...:)

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Sote
Мнения: 184
Регистриран на: Пон Дек 22, 2003 3:59 pm
Местоположение: Aeroporta na Montreal

за кавартирата ..

Мнение от Sote »

Абе Ljoni ти шегуваш ли се ....като гледам твоята регистрация се чудя ти досега не си ли разбрала що за район е този....УСПЕХ в търсенето
"В живота не винаги можем да имаме това, което искаме,но нищо не се знае"
Nadi a
Мнения: 168
Регистриран на: Чет Ное 03, 2005 5:44 pm
Местоположение: Montreal

Мнение от Nadi a »

ljoni, ако държиш да си там някъде, идеята на mouse за малко по- на юг е много добра! Розмон е в пъти по-добър избор, живяла съм там и много го харесвах. В тази си част кварталът е основно от стари къщи, с по 2-3-4 апартамента. Има много на брой маломерни апартаменти, но има и нормални. Най-добре е да се обикаля на място - нашата хазяйка например не беше дала някъде обява, защото искала хора от района/които харесват района, а не да й звъни всеки, който попадне на вестника/сайта.
Ако искаш да прегърнеш света - купи си глобус!
Аватар
mima++
Мнения: 558
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 9:37 pm
Местоположение: Montreal

Мнение от mima++ »

Мале оплюхте ми квартала :lol: , и аз 3 години да не разбера че живея в един от най-гадните квартали. Ами да ви кажа за това време не съм имала проблеми с квартала, близо е до магазини и метро, училища, парк с басейн и най-вече до всички приятели които имаме вече 3 години / не са малко сем-вата тук / и се чувстваме нормално. Но всеки има право да си избере квартала в който да живее. Успех и лек ден на всички :thumbsup: :wave:
Публикувай отговор