Някой има ли номера на бистрото в Cote des neiges?
- ablood
- Обратна връзка:
Някой има ли номера на бистрото в Cote des neiges?
Някой има ли номера на бистрото в Cote des neiges? Боби които продава сандвичи и разни неща за душата? Искам да си поръчам нещо, но не мога да намеря номера.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- ablood
- Обратна връзка:
Работи
Току що звъннах, но ми казаха, че такива поръчки по телефон не приемат. Ще се вкарат в беля.
Някой да има email? Живея в Laval и не мога да ходя 2 пъти до центъра на острова за наколко литра ракия.
Някой да има email? Живея в Laval и не мога да ходя 2 пъти до центъра на острова за наколко литра ракия.
Последно промяна от ablood на Пон Яну 28, 2008 1:16 pm, променено общо 1 път.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Re: Ðàáîòè
Å, çíà÷è íå òè ñå ïèå ðàêèÿ òîëêîâà ìíîãî ...ablood написа:...Æèâåÿ â Laval è íå ìîãà äà õîäÿ 2 ïúòè äî öåíòúðà íà îñòðîâà çà íàêîëêî ëèòðà ðàêèÿ.
Çàùî íå îòñêî÷èø äî SAQ ?
миналата седмица имаше хайка на монтреалската полиция и изловиха всичките бг. производители на ракия ,включително и бистрото;ю.
писаха по вестниците и информираха народа за това по радиото и телевизията,даже и българският вестник се е прочул в мтл. полиция с обявата си за продажба на националната напитка'
това ви го казвам с голямо съжаление дето куките ни спряха кранчето и сега ще трябва да си поркаме на ска продуктите.от потвърдени източници обаче ракия пак ще има обаче с нова цена .
писаха по вестниците и информираха народа за това по радиото и телевизията,даже и българският вестник се е прочул в мтл. полиция с обявата си за продажба на националната напитка'
това ви го казвам с голямо съжаление дето куките ни спряха кранчето и сега ще трябва да си поркаме на ска продуктите.от потвърдени източници обаче ракия пак ще има обаче с нова цена .
я недей обижда на некадърност.аз си конструирах частен казан от алуминиева тенджера още на втория месец след идването ми ,обаче като се изучих започна да ме мързи и предпочитам да си платя и някой друг да ми свърши работата.
а на нещастната душица дето е изпържила хорицата нека и излязат 100 цирея и хемароида на гъза и Чичо Том да ги тъпче.
а на нещастната душица дето е изпържила хорицата нека и излязат 100 цирея и хемароида на гъза и Чичо Том да ги тъпче.
Това сериозно ? Ти ме уби бате. За да се вдигне полиция и медии, яко са им омръзвали с обаждания "доброжелатели". Що не изловиха руснаците?bateto написа:миналата седмица имаше хайка на монтреалската полиция и изловиха всичките бг. производители на ракия ,включително и бистрото;ю.
Ее това не мога да се въздържа да не го коментирам...ти като не се събираш с българи защо пишеш в тоя форум? Хайде отивай да си се коткаш с квебекуата...исти де табарнаксе таа отврат! гнус ме е понявга! Да изпортиш ближния!
доста низки душици има, аз за кво се не сбирам с българя!
Кажи ми, кажи, бедний народе,
кой те в таз рабска люлка люлее?
кой те в таз рабска люлка люлее?