Pismo za vizi po e-mail, sled zapitvane!
-
- Обратна връзка:
Pismo za vizi po e-mail, sled zapitvane!
Zdraveite!Nai-nakraia i nie polu4ihme pismoto za vizi po e-maila.Tai kato 4etoh vav foruma i vidiah,4e hora,koito sa si pravili sled nas medezinskite, a ve4e imat vizi,resih da pratia edin mail do Bukurest,za da pitam kakvo stava s nasite vizi!Pratih maila v sabota i dnes, ponedelnik, ve4e imahme pokana da si pratim pasportite,za da ni slojat visite!Pojelavam na vsi4ki uspeh i mnogo kasmet i skorosno polu4avane na dalgoo4akvanite vizi!
ЧЕСТИТО!
Поздравлиния!!!!!!
Май в последно време често пращат поканите за визи по електронната поща?
Май в последно време често пращат поканите за визи по електронната поща?
-
- Обратна връзка:
Dati!
Napravihme medezinskite na 18.12.2003,no ot Mom sa gi izpratili na 12.01.Ok ot MOM polu4ihme na 12.02.Pismo za vizi-15.03.Tova sa datite.Ako imate vaprosi,pitaite!
Kasmet i pozdravi na vsi4ki!
Kasmet i pozdravi na vsi4ki!
Pyrvo Chestito i smelo napred!
molia te kaji sega vsichki relevantni dati, zashtoto moje bi i ti osyznavash, che tova e dosta kratyk srok za poluchavane na tova pismo sled medicinski... pone minalata godina horata chakaha po 5-6 meseca... moje bi ako za medicinski ste chakali povechko...
10x predvaritelno!!!
molia te kaji sega vsichki relevantni dati, zashtoto moje bi i ti osyznavash, che tova e dosta kratyk srok za poluchavane na tova pismo sled medicinski... pone minalata godina horata chakaha po 5-6 meseca... moje bi ako za medicinski ste chakali povechko...
10x predvaritelno!!!
-
- Обратна връзка:
Blagodaria na vsi4ki za pojelaniata!
Tova sa naistina datite,koito sam opisala po-gore.Zna4i dokumentite v Bukurest gi izpratihme uli mesez-na4aloto-dati to4no ne si spomniam,zastoto ne si gi zapisvam.Medezinskite gi polu4ihme septemvri-pak na4aloto,no biahme v Italia i ne gi napravihme vednaga.Napravihme gi malko predi da iztekat 3 meseza ot datata na polu4avaneto im, t.e. 18.12.Ve4e pisah kakvo se slu4i sled tova!
Kamset otnovo na vsi4ki!
Ako niakoi ste patuva na 22.04. s KLM da mi pise!
Nie sme si napravili za togava reservazii!Uspeh!
Kamset otnovo na vsi4ki!
Ako niakoi ste patuva na 22.04. s KLM da mi pise!
Nie sme si napravili za togava reservazii!Uspeh!
-
- Обратна връзка:
Blagodaria na vsi4ki za pojelaniata!
Blagodaria na vsi4ki i jelaia mnogo kasmet i uspehi v novoto na4inanie!Ako niakoi ima vaprosi kam men,da pita!Ste pomagam s kakvoto moga!Pozdravi!