За документа от КАТ!!!
За документа от КАТ!!!
Правихте ли легализация на Рекорда, които се вади в Кат за шоф.стаж!!!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Това според някои им е свършило работа пред застрахователя. Демек по-малка им е излязла сумата за застраховка на колата.
Моят застраховател само ме попита от колко време имам книжка и дали съм имал произшествия в последните 10 г. и толкова. Сигурно съм попаднал на някакви наивник или много доверчив чиновник.
Моят застраховател само ме попита от колко време имам книжка и дали съм имал произшествия в последните 10 г. и толкова. Сигурно съм попаднал на някакви наивник или много доверчив чиновник.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Re: За документа от КАТ!!!
не знам как е в Квебек, но в Онтарио този документ е нужен. Така че уточнявайте за къде става дума.dada написа:Правихте ли легализация на Рекорда, които се вади в Кат за шоф.стаж!!!
Моя не беше легализиран, но беше с тукашен превод заверен в консулството и така ми свърши работа.
Абсолютно е наложително да се легализират шоф.книжки (във външно министерство в БГ), така се признава стажа. Тук в Онтарио ще заверите документа в Консулството(10-КАD)
Успех и късмет
Успех и късмет
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Обратна връзка:
Какво представлява "легализиране на шофьорска книжка" че и във външно мин-во. и с какво (и за колко време) ще ми послужи във Ванкувър.
Познат отиде с "международна" книжка издадена от СБА. И му вършеше работа първите три месеца (но пък тогава бе в монреал)
Но сега пък му трябва специално писмо от рода:
Та въпроса ми е с какво ще ми помогне легализиране на книжката във Външно? за Ванкувър ако някой знае.
Познат отиде с "международна" книжка издадена от СБА. И му вършеше работа първите три месеца (но пък тогава бе в монреал)
Но сега пък му трябва специално писмо от рода:
(това той го е съчинил на базата на това, което му искат, за да плаща по-евтина застраховката на колата)Име на компанията
Име Презиме Фамилия
Ул. ... ...
Гр. ... ....
Обл. ... ...
България
Настоящото писмо се издава, за да удостовери, че Име Презиме Фамилия е притежавал автомобилна застраховка в компания ... ... № ......
Автомобилната застраховка е била в сила от 01.01.200+ до ++.++.200+ (поне пет години)
Автомобилната застраховка е била единствено на името на Име Презиме Фамилия.
През времетраене на застраховката няма причинени имуществени и
неимуществени вреди на трети лица.
Подпис
Име
Позиция
Телефон
Та въпроса ми е с какво ще ми помогне легализиране на книжката във Външно? за Ванкувър ако някой знае.
Последно промяна от sirius на Чет Окт 04, 2007 4:29 pm, променено общо 2 пъти.
DCS-31Oct2005
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
Не знам дали е различно за различните центрове на ICBC, та затова да поясня - подавахме документи за шоф.книжка в офиса в Бърнаби. Там си дадохме бг книжките, жената се озори да разбере кое какво е.. и си извади някаква папка с образци на чужди шоф.книжки. Видя, каквото й трябваше, платихме си за теорията и застанахме на машинките да държим теста. Т.е. при нас не беше нужен нито превод, нито международна книжка, нищо. Взеха ни бг книжкитe, като минеш кормуването и си получиш местната книжка по пощата, отиваш с нея да си вземеш и бг книжката от офиса.
Писмо от застрахователя, показващо номера на полицата и периода на покритие, е полезно при купуването на кола, защото може да получиш отстъпка при застраховката. Не сме го минали още етапа с купуването на кола, така че това е цялото инфо, което имам
Писмо от застрахователя, показващо номера на полицата и периода на покритие, е полезно при купуването на кола, защото може да получиш отстъпка при застраховката. Не сме го минали още етапа с купуването на кола, така че това е цялото инфо, което имам