Сбирка на по бирка?
Сбирка на по бирка?
Привет на всички!
През следващия long weekend /след две седмици/, в понеделник по обяд, няколко нашенци правим есенна сбирка на по бирка в един от парковете на Порт Кредит. Всеки, който има възможност и желание е добре дошъл. Ако имате идея за по-удобно място и време - споделете. Подробностите уточняваме в движение.
Поздрави!
През следващия long weekend /след две седмици/, в понеделник по обяд, няколко нашенци правим есенна сбирка на по бирка в един от парковете на Порт Кредит. Всеки, който има възможност и желание е добре дошъл. Ако имате идея за по-удобно място и време - споделете. Подробностите уточняваме в движение.
Поздрави!
Хихи, много мило чак да ме мислиш, благодаря, добре съм вече. Установихме се, климатизирахме се, на моменти чак нотки щастие усещам. В Порт Кредит е екстра. Стоим си при белите хора, пък нека съм расистка... Вече си мисля, че изборът Мисисага не е грешка. Дано.....
И все пак е кофти град без център.
Хайде наистина да се съберем и да се преброим на глътка бира през почивните дни? До тук сме 10 човека, с Жени - 12.
И все пак е кофти град без център.
Хайде наистина да се съберем и да се преброим на глътка бира през почивните дни? До тук сме 10 човека, с Жени - 12.
На Порт Кредит до марината ,там където дават лодки и корабчета под наем има едно хубаво ресторантче,забравих му името ,но ви препоръчвам да го посетите.Преди два месеца като бях на гости в Мисисага ме водиха там и ми се стори доста приятно,само бели хора дето викаш ,тук таме се вижда само някой тюрбан ,ама те по вечето са на вестници по тревите .
След 10-20 години няма да остане място населявано само от "бели" хора. Просто защото "цветните" са много повече и постоянно прииждат .Specialka написа:...В Порт Кредит е екстра. Стоим си при белите хора, пък нека съм расистка... Вече си мисля, че изборът Мисисага не е грешка. Дано.....
И все пак е кофти град без център.....
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Такива сбирки има почти всеки месец в кафенето на Хай-парк 'Grenadir'. Обикновено са един път месечно в неделя след 16,00 часа
Последно промяна от mistral на Нед Окт 07, 2007 2:49 am, променено общо 1 път.
Ох новите ме събарят -- защо не се заселихте в Оуквил направо. В Порт Кредит си има черноля още....Specialka написа:Хихи, много мило чак да ме мислиш, благодаря, добре съм вече. Установихме се, климатизирахме се, на моменти чак нотки щастие усещам. В Порт Кредит е екстра. Стоим си при белите хора, пък нека съм расистка... Вече си мисля, че изборът Мисисага не е грешка. Дано.....