Здравейте може би ще ви занимая с вече доста дъвкани неща но за мен е ново и пълна мъгла. Преди 1 година подадах молба с фирма за кандидатсване за Квебек получих един плик с формуляри и след това се случиха някой неща и зарязах цялото кандидатстване сега реших да го подновя пак, дали мога да продължа от там от където бях спряла или трябва да почна всичко отначало. Чесно казано искам да го направя сама без фирма и сега съм в блато чета статии и форуми и нищо не разбирам все още:)) Какво трябва да направя, какви документи да пусна че и до кой да ги пусна....ужас!!!
Иначе мисля че отговарям на изискванията не съм си попълнила теста все още но на 26 години съм, инжинер съм имам стаж в френска фирма знам ли на мен добре ми изглежда вие какво ще кажете? Ако някой може да ми помогне?
От самото начало
здравей!
Доколкото ми е известно щом е минала повече от 1 год. без да изпратиш вторите си документи, вече е заличена информацията за теб във Виена. Нищо не губиш ако започнеш отначало:
1. попълни си въпросника (вж. линк-а по-горе). - След като си получила първия път отговор от Виена това ознчава, че действително отговаряш на техните изисквания. Твоите характеристики са много добри, така че ще успееш (ако истински го желаеш, разбира се)!
2.Не се доверявай на никакви фирми посредници! Услугите им не са евтини, а и понякога подоват невярна информация за теб. Можеш да се справиш и без тях. Порови се из форума, има много полезни линк-ове. Нашите съфорумци могат да ти помогнат с полезна информация (безплатно). На 16.03. ще има отново презентация, не я пропускай!
Territory: Bulgaria
City: Sofia
Location: Federation of scientific and technical unions, 108, Rakovski street, Room 4, 2nd floor.
Date: 2004-03-16
Time: 18 h 00
Там ще можеш да научиш повече.
3. Самата процедура не е никак сложна. Ако имаш някакви конкренти въпроси, пиши: на съфорумците, на Емиграционната служба във Виена, на Посолството в Букурещ... те винаги ще ти дадат изчерпателни отговори. Много са учтиви и отзивчиви.
4. Не се отказвай от мечтите си! Пожелаваме ти успех!
1. попълни си въпросника (вж. линк-а по-горе). - След като си получила първия път отговор от Виена това ознчава, че действително отговаряш на техните изисквания. Твоите характеристики са много добри, така че ще успееш (ако истински го желаеш, разбира се)!
2.Не се доверявай на никакви фирми посредници! Услугите им не са евтини, а и понякога подоват невярна информация за теб. Можеш да се справиш и без тях. Порови се из форума, има много полезни линк-ове. Нашите съфорумци могат да ти помогнат с полезна информация (безплатно). На 16.03. ще има отново презентация, не я пропускай!
Territory: Bulgaria
City: Sofia
Location: Federation of scientific and technical unions, 108, Rakovski street, Room 4, 2nd floor.
Date: 2004-03-16
Time: 18 h 00
Там ще можеш да научиш повече.
3. Самата процедура не е никак сложна. Ако имаш някакви конкренти въпроси, пиши: на съфорумците, на Емиграционната служба във Виена, на Посолството в Букурещ... те винаги ще ти дадат изчерпателни отговори. Много са учтиви и отзивчиви.
4. Не се отказвай от мечтите си! Пожелаваме ти успех!
ne ti travba nikakav posrednik procedurata e mnogo lesna pishi ako iskash na aida_tg@abv.bg ste ti izpratia palna informacia vece sam ia minal