sreshta utre na baba yaga
- miloto
- Обратна връзка:
sreshta utre na baba yaga
Nadiavam se, che shte se saberem utre vecher sled 18h na Baba Yaga. Zashtoto po edno vreme promenihme deniat, no razbrah, che ne e bilo udachno.
Taka, che stiagaite shapkite i do utre vecher v Baba Yaga.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Re: sreshta utre na baba yaga
приемате ли нов човек,малко дърт,но човек,как да ви позная,аз съм с колело и къса кестенява косаmiloto написа:Nadiavam se, che shte se saberem utre vecher sled 18h na Baba Yaga. Zashtoto po edno vreme promenihme deniat, no razbrah, che ne e bilo udachno.
уха!
[quote="miloto"]Po veselite i usmihnati hora, s mnogo studeni biri v ratce.
Dobre si doshal, niama kak da ne ni poznaesh.
Do utre
ей,загряхте ми скорпионското сърце,че мойте набори така са се вкиснали,а който е измислил бирата е голям купонджия...до утре!
Dobre si doshal, niama kak da ne ni poznaesh.
Do utre
ей,загряхте ми скорпионското сърце,че мойте набори така са се вкиснали,а който е измислил бирата е голям купонджия...до утре!
-
- Обратна връзка:
да се разпознаем
Със сигурност сме на поне една от дългите дървени маси, със сигурност сме между 20-40 годишни (долу горе), със сигурност отговаряме на "Канада" или "Квебек"...
Аз пък все закъснявам, понеже работя до 20,00, но хващам "края" все пак, който е до към 21,30... Затова пък жена ми идва по-рано с децата...
Аз пък все закъснявам, понеже работя до 20,00, но хващам "края" все пак, който е до към 21,30... Затова пък жена ми идва по-рано с децата...
От отговора на устата си човек изпитва радост, И дума на време казана, колко е добра!
Здравей Иглика ! Много ми е приятно да те "чуя"!!! Аз съм родена на 14.11.1964г. СКОРПИОН ! За масата - една от двете голями маси до бара. Всички сме много красиви! Най-хубавите! Последните срещи бяхме много "сериозни" -до 23ч. Не се притеснявайте няма да сме 4 човека! За всички , които няма да имат възможност да присъстват по уважителни причини
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Желая ви весело и ползотворно прекарване!
Може би след средата на септември (по-вероятно в края) ще мога и аз (ние) да се включвам по-редовно, а не 1 на 3 месеца...
Ударете по пиво и за мен!
Може и , аз по толкова си пия!
Може би след средата на септември (по-вероятно в края) ще мога и аз (ние) да се включвам по-редовно, а не 1 на 3 месеца...
Ударете по пиво и за мен!
Може и , аз по толкова си пия!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!