Minalata godina-2003- ot avgust mesec do kraia na dekemvrii
redovno vzimah metroto ot Cote Vertu kum 22 chasa i nikoga ne sam se strahuvala. Nichto osobeno!
NE SE PLA6ETE, NO ...VNIMAVAITE, kudeto i da ste .
ИЗНАСИЛВАЧ НА СВОБОДА - Монреал спирка Cote Vertu
Абе то в последно време доста българи отидоха в Канада, сред тях има и съдии, и прокурори, абе цялата ни система се изнася за там Аре и бате Бойко, и Царо, и и Ванчо Костов да пускат документи. Пък след време ще се чудим що поскъпват имотите в България- ми канадците кво да правят, ще бягат натук, към Сънито и Голдените песаци
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
.
Ееее ... недей така бе бате.Това беше провокация към женската част от форума.bateto написа:Hey Sasho ti smeshnik li si ili oligofren da napishesh takiva gluposti /gledna tochka /,ako gena ti ili dashterya ti izpadne v takova pologenie pak sashtata recepta li ste dadesh .Da ti sloga edna obeca na uhoto ,ako te sreshtna nyakade i se opitam da te iznasilya ,nali sam se seshtash kakto kaza po gore ,priemi go kato zabavlenie ,taka i taka ste te iznasilya ,ne znam samo dali si tolkova gotina da me razvalnuvash ,moge i da ti se razmine.Aide sas zdrave i drug pat se vazdargay da izkazvash podobni glupavi mneniya ,ubeden sam che ne go mislish.
Аз например се въздържах да сипя масло в огъня ,защото исках да видя реакцията на женската част от форума.
Жалко ,че само Ира взе отношение и то доста оригинално.
Mtl Гой