ИЗНАСИЛВАЧ НА СВОБОДА - Монреал спирка Cote Vertu

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Katy

Cote Vertu

Мнение от Katy »

Minalata godina-2003- ot avgust mesec do kraia na dekemvrii
redovno vzimah metroto ot Cote Vertu kum 22 chasa i nikoga ne sam se strahuvala. Nichto osobeno!
NE SE PLA6ETE, NO ...VNIMAVAITE, kudeto i da ste .
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

bate, prosti mi :D

yavno 1 mesetz v Canada mi se otrazyava zle, i sas Danik zial den se zayajdam.
a estestveno che tova s iznasilvaneto ne go mislia seriozno, prosto zitirah edin nash expert-kriminolog koito go kaza tochno taka che i po grubo.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
joro

Мнение от joro »

Абе то в последно време доста българи отидоха в Канада, сред тях има и съдии, и прокурори, абе цялата ни система се изнася за там :D :D :D Аре и бате Бойко, и Царо, и и Ванчо Костов да пускат документи. Пък след време ще се чудим що поскъпват имотите в България- ми канадците кво да правят, ще бягат натук, към Сънито и Голдените песаци :D :D :D
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
Аватар
Гой

.

Мнение от Гой »

bateto написа:Hey Sasho ti smeshnik li si ili oligofren da napishesh takiva gluposti /gledna tochka /,ako gena ti ili dashterya ti izpadne v takova pologenie pak sashtata recepta li ste dadesh .Da ti sloga edna obeca na uhoto ,ako te sreshtna nyakade i se opitam da te iznasilya ,nali sam se seshtash kakto kaza po gore ,priemi go kato zabavlenie ,taka i taka ste te iznasilya ,ne znam samo dali si tolkova gotina da me razvalnuvash ,moge i da ti se razmine.Aide sas zdrave i drug pat se vazdargay da izkazvash podobni glupavi mneniya ,ubeden sam che ne go mislish.
Ееее ... недей така бе бате.Това беше провокация към женската част от форума.
Аз например се въздържах да сипя масло в огъня ,защото исках да видя реакцията на женската част от форума.
Жалко ,че само Ира взе отношение и то доста оригинално.
Mtl Гой
bateto

Мнение от bateto »

OK,izvinyavam se. :)
Заключено