Новите Викинги на Монреал
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
Новите Викинги на Монреал
Здравейте,
пак е събота вечер и пак се наслаждавам на спокойствето на края на седмицата.... особено в това красиво снежно време.
Темата ми може би вече посдказва на тези коиот гледат новини....
Освен нормалната криминална хроника, тази седмица в центъра на Монреал пред пълен бар посякоха човек с брадва. Човекът е крещял за помощт и да се извика полиция. Уви двама нападатели го разсичат с брадва в гръдния кош. Човекът почина. И това пак наблягам стана в самия център на Монреал, в оживено място.
Аз тъй като не знам как да коментирам, бих искал да знам вашите мнения относно зачестилите "Викингски" прояви от този род.
пак е събота вечер и пак се наслаждавам на спокойствето на края на седмицата.... особено в това красиво снежно време.
Темата ми може би вече посдказва на тези коиот гледат новини....
Освен нормалната криминална хроника, тази седмица в центъра на Монреал пред пълен бар посякоха човек с брадва. Човекът е крещял за помощт и да се извика полиция. Уви двама нападатели го разсичат с брадва в гръдния кош. Човекът почина. И това пак наблягам стана в самия център на Монреал, в оживено място.
Аз тъй като не знам как да коментирам, бих искал да знам вашите мнения относно зачестилите "Викингски" прояви от този род.
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
Според статистиката в Монтреал годишно стават около 700 убийства- по две на ден, но така е и в София, и в Москва, и в Буенос Айрес, навсякъде, където живеят хора.Hemoglobin написа: "Montreal is a safe city. You can practically walk on the streets in the middle of the night without worrying about anything...."
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
- bgmontreal
- Обратна връзка:
tai pak statistika ot kade ia iskopa?joro написа:Според статистиката в Монтреал годишно стават около 700 убийства- по две на ден, но така е и в София, и в Москва, и в Буенос Айрес, навсякъде, където живеят хора.Hemoglobin написа: "Montreal is a safe city. You can practically walk on the streets in the middle of the night without worrying about anything...."
za 2002 stanaha 65 ubiistwa i towa beshe ujasawashta cifra!
ako broish za ubiistwa incidentite s koli, moje, no towa twardo ne sa ubiistwa makar che niakoi karat tochno kato ubiici.
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
Добро утро,
неделя сутрин ... ооооооох боли глава а трябва да се подготвя човек за седмицата.
Моля, защо ми извъртате темата, пак на сравнения в София или България като цяло. Аз не искам да обидя никой че е сгрешил че е дошъл в Монрел (ако съм го сторил, извинета), но това което ми се искаше да обсъдим е нашия град, града в който живеем и какво става в него. Вече сме доказали тук че Монреал е по добре / по-зле / същото като / в България неведнъж...
Смятам че ако това че сме имигранти не ни пречи да имаме активна гражданска позиция (освен вечн осравняващата позиция) и да знаем какво искаме да се подобри в мястото където живеем. Все пак плащаме данъци наравно с всички.
Нима след случка като тази единствената мисъл е пак сравняване с България.
Ето какво е моето мнение. Аз лично съм отвратен от случилото се. Също така все по често започвам да си мисля че полицията тук е по скоро Traffic Police отколкото каквото и да е друго. Имам чуство че просто ги мързи да пипат. Бил съм в Лондон, известно време и в САЩ и мога да ви уверя в това че полицията там е много сериозна институция която пипа много здраво.
Факта че това престъпление в стил Фреди Крюгер все осхте няма заподозрени поне., не ми допада. Лошото е че напоследък не е само този случай в който виждам примери за
1. увеличаваща се престъпност
2. некомпетентна (или просто мързелива) полиция, която не се заема с въпроса.
И пак моля, най-любезно, не се избивайте мислийки че като се каже нещо лошо за тук значи коствено сте засегнати и едва ли не сте объркали държавата и "по-добре в България..." и пр.
Смятам че разумния човек вижда надостатъците и се опитва да ги отстрани. Смятам вече сме общност която става все по солидна, утре ще сме (или вече сме) гласоподаватели и може и да доиде време да се съобразяват с нас (както се съобразяват с италианци, гърци, черни и пр.) ... от нас си зависи.
Благодаря ви.
неделя сутрин ... ооооооох боли глава а трябва да се подготвя човек за седмицата.
Моля, защо ми извъртате темата, пак на сравнения в София или България като цяло. Аз не искам да обидя никой че е сгрешил че е дошъл в Монрел (ако съм го сторил, извинета), но това което ми се искаше да обсъдим е нашия град, града в който живеем и какво става в него. Вече сме доказали тук че Монреал е по добре / по-зле / същото като / в България неведнъж...
Смятам че ако това че сме имигранти не ни пречи да имаме активна гражданска позиция (освен вечн осравняващата позиция) и да знаем какво искаме да се подобри в мястото където живеем. Все пак плащаме данъци наравно с всички.
Нима след случка като тази единствената мисъл е пак сравняване с България.
Ето какво е моето мнение. Аз лично съм отвратен от случилото се. Също така все по често започвам да си мисля че полицията тук е по скоро Traffic Police отколкото каквото и да е друго. Имам чуство че просто ги мързи да пипат. Бил съм в Лондон, известно време и в САЩ и мога да ви уверя в това че полицията там е много сериозна институция която пипа много здраво.
Факта че това престъпление в стил Фреди Крюгер все осхте няма заподозрени поне., не ми допада. Лошото е че напоследък не е само този случай в който виждам примери за
И пак моля, най-любезно, не се избивайте мислийки че като се каже нещо лошо за тук значи коствено сте засегнати и едва ли не сте объркали държавата и "по-добре в България..." и пр.
Смятам че разумния човек вижда надостатъците и се опитва да ги отстрани. Смятам вече сме общност която става все по солидна, утре ще сме (или вече сме) гласоподаватели и може и да доиде време да се съобразяват с нас (както се съобразяват с италианци, гърци, черни и пр.) ... от нас си зависи.
Благодаря ви.
NOVITE VIKINGI NA MONTREAL
Za sujalenie stavat ubiistva i v Montreal.
Minalata godina e imalo okolo 60 ubiistva.
No tuka v Provinciata Quebec ima vseki den po
4 samoubiistva.
4 samoubiistva.
NOVITE VIKINGI NA MONTREAL
Za sujalenie stavat ubiistva i v Montreal.
4 samoubiistva.
4 samoubiistva.
-
Ne 4e se zaiajdam, ama ot kolko vreme si v Montreal 4e vodi6 tazi statistika?Лошото е че напоследък не е само този случай в който виждам примери за
Ubiistvoto v NDG be6e 48 za 2003, a prez 2002 e imalo okolo 65 ubiistva kakto ve4e se spomena, ta prestupnostta mi se struva namaliava6ta. Ti da ne misli6 4e montreal koito nabroiava milioni, triabva da e s 0-va prestupnost? Ne znam dali ima ob6testvo s takava by the way. I efektivnostta na policiata se izmerva s razkrivaemostta na prestupleniata. az pone ot kakto sum tuka, za koeto prestuplenie se e spomenalo, sled izvestno vreme ima arest. A sled aresta tuka ne gi puskat otnovo na ulicata, kakto v niakoi durjavi
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
NOVITE VIKINGI V MONTREAL
IMALIZNA4ENIE,
as sam ot mnogo, mnogo dulgo vreme v Montreal, i znam dobre za kakvo stava vupros.
Jiveia su6to v kvartal, kudeto ima mnogo "aktivnost"
as sam ot mnogo, mnogo dulgo vreme v Montreal, i znam dobre za kakvo stava vupros.
Jiveia su6to v kvartal, kudeto ima mnogo "aktivnost"
-
Novite Vikingi za Montreal.
IMALIZNA4ENIE.
Ne stava li vupros za prestuplenia?
Ne stava li vupros za prestuplenia?