Canada-Bulgaria 80 te godini !!!
Canada-Bulgaria 80 te godini !!!
Do vsichki ,koito shte idvat nasam ,podgotvete se za tova shte vidite tova kato postoite povechko vreme .Mnogo vajno kato si vadite dokymenti ot vsiakakav tip moje da vi iskat dopalnitelni ,no ne se vrashtaite a napravo si vzemete novo bileteche i se naredete na drygo gishe vsichko zavisi ot slyjitelia .
Nai dobre e da si namerite Govermant rabota ,davat dobri pari i se pravish che rabotish
I oshte neshto, Balgarite mnogo LAJAT prigotvete se za tova,shte chyete mnogo golemi raboti,no imaite edno v predvid
Yspeh
Nai dobre e da si namerite Govermant rabota ,davat dobri pari i se pravish che rabotish
I oshte neshto, Balgarite mnogo LAJAT prigotvete se za tova,shte chyete mnogo golemi raboti,no imaite edno v predvid
Yspeh
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
- Helena
Re: Canada-Bulgaria 80 te godini !!!
Муха, напиши и нещо позитивно, моляmyha написа:Do vsichki ,koito shte idvat nasam ,podgotvete se za tova shte vidite tova kato postoite povechko vreme .Mnogo vajno kato si vadite dokymenti ot vsiakakav tip moje da vi iskat dopalnitelni ,no ne se vrashtaite a napravo si vzemete novo bileteche i se naredete na drygo gishe vsichko zavisi ot slyjitelia .
Yspeh
dog написа:С настъпилото застудяване мухите взеха да гледат все по-негативно и да си търсят топли местенца. С понижаването на температурата и мозъчните им процеси започнаха да се забавят.
Не е лошо да пият по едно за да се почувстват по-добре
Kyche,tyka niama i kade da piinesh kato horata,piesh edno dve i zatvariat zavedenieto a za gorespomenatoto znaesh che sam mnogo prav
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
dog, predi da ia sreshtna se pribirah kolkoto da spia, a i ne vsiaka vecher.
ama tia mi pokaza krasotata ot domasharstvoto, porkash si, lafish si, kat ti se dospi se predislocirash na krevata, moje i na divana, ako se oleesh s pieneto, abe nikav zor! pa az sam si marzeliv malko
abe d i Boje na vseki takvaz bulka da ne ti se puli i troska kat si piesh.
Ta uspeh !
p.s. ne sam ia sreshtnal v bar.
ama tia mi pokaza krasotata ot domasharstvoto, porkash si, lafish si, kat ti se dospi se predislocirash na krevata, moje i na divana, ako se oleesh s pieneto, abe nikav zor! pa az sam si marzeliv malko
abe d i Boje na vseki takvaz bulka da ne ti se puli i troska kat si piesh.
Ta uspeh !
p.s. ne sam ia sreshtnal v bar.
Спокойно Муха, трябва ти още време да свикнеш.
Някъде четох няколко истини за Канада, една от тях беше:
" Емогрантите в Канада се "оправят" от 3 до 5 години"
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Re: Canada-Bulgaria 80 te godini !!!
Dobre 4e tiq tuka lyjat po-malko -:)myha написа:Do vsichki ,koito shte idvat nasam ,podgotvete se za tova shte vidite tova kato postoite povechko vreme .Mnogo vajno kato si vadite dokymenti ot vsiakakav tip moje da vi iskat dopalnitelni ,no ne se vrashtaite a napravo si vzemete novo bileteche i se naredete na drygo gishe vsichko zavisi ot slyjitelia .
Yspeh
Mi 6e se molqt i 6e namerqt & te, az izpatih s pyrvata jena koqto be6e golqm taralqsnik, bokluk & piqnica ma vtorata ne e takava, 4akah 6 godini dokato q namerq.dog написа:Гонзо разбирам те пич, ти си домошар, с жена едно на хиляда, ама тези които още не са успели да омаят никоя да умират ли?
Sy6to taka trqbva i ne6to da se napravi za da ti pomogne Gospod.
Vitke, zavisi ot 4oveka du6a, az sym tuka po4ti 16 godini i se po0-malko & po-malko svikvam, e s vyzrastta malko omeknah koeto syvsem ne zna4i 4e sym sviknal, samo deto po-malko psuvam i proklinam.BiskVitkA написа:Спокойно Муха, трябва ти още време да свикнеш.
Se pak ne trqbva da zabravqme 4e mejdu nas ima mnogo sofiqnci a sofiqnci imame 6opsko a mislq 4e znaete kvo e tva.