купувам идеи за бизнес
купувам идеи за бизнес
ако някой има идеи, които не може да реализира сам може да ги осъществим заедно
става въпрос за конкретни предложения обосновани с необходимата информация и с ясни параметри
може да получите пари за консултански услуги или съвместна реализация
приема се информация и персонално
хайде дерзайте
става въпрос за конкретни предложения обосновани с необходимата информация и с ясни параметри
хайде дерзайте
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: купувам идеи за бизнес
zdrasti monimonny написа:ако някой има идеи, които не може да реализира сам може да ги осъществим заедно
хайде дерзайте
pishi mi na irrelevant@wildmail.com
idei-bol
shte si izberesh edna ot spisaka
a za konsultaciata - v QUebec li iskash da gi realizirash, v Ontario li ili v BGto?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Какъв вид зеле ще садиш? Защото аз преди време садях Сибирско зеле, но нещо след 10 ноември реколтата взе да отслабва, сега мисля да садя Брюкселско зеле, то в последно време повече се раждаSven написа:...az sum re6il da sadia zele na Mars, no imam problemi s know-how-to i realizaciata na vutre6nia pazar!
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
- Американски Орел
RESTAURANT FOR SALE-QUEBEC $140,000 Cnd
RESTAURANT FOR SALE-QUEBEC $140,000 Cnd. - St-Zenon, QC
Telephone: 450-884-5561
Business Details:
$140,000 Cnd. Gets You The Restaurant And Attached 2 Bdrm Apt
$140,000 Cnd. gets you the restaurant in the village,right on the main hwy to Saint-Michel-des-Saints plus the attached 2 bdrm apt.Price incl the business AND the building and all the restaurant equip incl tables,chairs,cash register.Located in Laurentian Mtns,2 hrs NE of Montreal,high growth area,70 lakes in area.
Facilities: restaurant and attached 2 bedroom apartment
Telephone: 450-884-5561
Business Details:
$140,000 Cnd. Gets You The Restaurant And Attached 2 Bdrm Apt
$140,000 Cnd. gets you the restaurant in the village,right on the main hwy to Saint-Michel-des-Saints plus the attached 2 bdrm apt.Price incl the business AND the building and all the restaurant equip incl tables,chairs,cash register.Located in Laurentian Mtns,2 hrs NE of Montreal,high growth area,70 lakes in area.
Facilities: restaurant and attached 2 bedroom apartment
Sven написа:...az sum re6il da sadia zele na Mars, no imam problemi s know-how-to i realizaciata na vutre6nia pazar!
ти това и ще си ядеш , нали знаеш старата поговорка каквото си надробиш това ще кусаш
виж идеята за ресторанта е нещо конкретно, но доколкото разбирам това е обява, / най често заведения се продават когато не вървят/
ценна е информацията отвътре, от нещо което е практикувано и наблюдавано известен период
за парите да предположим в тези рамки, за Канада това си е малък бизнес, не е задължително да е ресторантски