KAKVA KOLA DA SI TARSIM ZA NACHALO?
KAKVA KOLA DA SI TARSIM ZA NACHALO?
Zdrv.
pitam zashtoto ne sam na iasno koi se karat nai mnogo i nai ve4e koi sa po lesni za podragka ?:)
bihte li me ypatili kam koia marka da se orientiram i kade sa po dobri cenite moge i saitove da mi pratite:)
mn vi mersi i thank you
pitam zashtoto ne sam na iasno koi se karat nai mnogo i nai ve4e koi sa po lesni za podragka ?:)
bihte li me ypatili kam koia marka da se orientiram i kade sa po dobri cenite moge i saitove da mi pratite:)
mn vi mersi i thank you
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
- Rainmaker
Re: KAKVA KOLA DA SI TARSIM ZA NACHALO?
Две са доказателствата за безкрая - Вселената и човешката глупост. Но за Вселената не съм сигурен.
- Rainmaker
mnogo dobre te razbrah dajemyha написа:NE ME RAZBRA KATO ZA NACHINAESHT BEDEN EMIGRANT MAI FRIEND I V BG GI IMA TEZI NOVITE:))))))
no vuprosa ti ne e iasen
ima koli i za 200 i za 200 000
ti kaji kakvo ti triabva
a za poddrujkata nai-lesna e za nova kola -100% sum siguren
Две са доказателствата за безкрая - Вселената и човешката глупост. Но за Вселената не съм сигурен.
- Инспектора
- Местоположение: Където е необходимо и законът и честта го изискват.
А вие господин ципокрило насекомо от къде имате толкова много пари за закупуване на кола в Канада при положение,че декларирате,че сте беден емигрант?myha написа:mi neshto do 5 6000 cad
Не се ли усещате,че нещо не се връзват работите?
Даааааа......пак ми се отваря работа.
Добре ми казваше моат колега и приятел г-н Еркюл Поаро да не влизам в български сайтове но.....
Любопитството е признак на любознателност,най-вече в моята професия.
s powe4e tarsene moje da nameri6 hubawa kola za tezi pari.myha написа:mi neshto do 5 6000 cad
Mojata ja wzeh ot www.hebdo.net gleday tam, moje da widi6 ne6to interesno. A za poddrajkata - ami wsi4ki sa skapi za poddarjane, ama naj-skapi sa S4UPENITE koli :"))
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Муха за тиа кинти страшна количка можеш да си вземеш Мазда Протеже 96 или Хонда Сивик от 96 нагоре зависи къде де в Монреал за тиа кинти аз бих си взел 97-98 Сивик ама във Ван са си по-скъпички просто не ги натиснала солта.
п.с. По преценка твоя но ако си вземеш с ръчни скорости ще те кара повечко има тенденция на понижаване на качеството при производстовото на автоматични без значение марката.
п.с. По преценка твоя но ако си вземеш с ръчни скорости ще те кара повечко има тенденция на понижаване на качеството при производстовото на автоматични без значение марката.