Car insurance
Car insurance
Az sum student i pla6tam 323$ na mesec za insurance a sum registriran kato second driver na kolata.nqkoi moje li da mi kaje kompaniq koqto moje da mi predloji po-izgodna oferta.Moqta kompaniq e Pafco.Imam knijka ot 2 meseca i sum student v universitet purva godina
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Re: Car insurance
ами кои да ти каже,хващай ги по указателя наред и питай,те ще ти кажат най-добре.Може и по Интернет,но е най-добре да говориш по телефона.Сравнявай все пак и какво ти покриват с този иншуранс,това също има значениеdi6o написа:Az sum student i pla6tam 323$ na mesec za insurance a sum registriran kato second driver na kolata.nqkoi moje li da mi kaje kompaniq koqto moje da mi predloji po-izgodna oferta.Moqta kompaniq e Pafco.Imam knijka ot 2 meseca i sum student v universitet purva godina
Re: Car insurance
Пробвай State Farm,TD,PC insuarance,di6o написа:Az sum student i pla6tam 323$ na mesec za insurance a sum registriran kato second driver na kolata.nqkoi moje li da mi kaje kompaniq koqto moje da mi predloji po-izgodna oferta.Moqta kompaniq e Pafco.Imam knijka ot 2 meseca i sum student v universitet purva godina
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
как така застраховка в Квебек а живеят в Торонто?
Не се ли гледа местожителството за да се прави застраховка???
Re: как така застраховка в Квебек а живеят в Торонто?
Все си мисля,че се гледа.За съсеен град може би е ОК..обаче от Торонто в Квебек нещо ме съмнява.bare feet написа:Не се ли гледа местожителството за да се прави застраховка???
Дано някой има инфо и да каже.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
triabva da se pishesh che jiveesh tam i saotvetno kolata i shofiorskata ti knijka da sa ot tamtaralej написа:Все си мисля,че се гледа.За съсеен град може би е ОК..обаче от Торонто в Квебек нещо ме съмнява.bare feet написа:Не се ли гледа местожителството за да се прави застраховка???
drug nomer e da se regvash v barrie
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
И аз така предполагах.....а как се регваш в Бари?KolioBalkanski написа:triabva da se pishesh che jiveesh tam i saotvetno kolata i shofiorskata ti knijka da sa ot tamtaralej написа:Все си мисля,че се гледа.За съсеен град може би е ОК..обаче от Торонто в Квебек нещо ме съмнява.bare feet написа:Не се ли гледа местожителството за да се прави застраховка???
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
spriateliavash se s niakoi bial chovektaralej написа:И аз така предполагах.....а как се регваш в Бари?KolioBalkanski написа:triabva da se pishesh che jiveesh tam i saotvetno kolata i shofiorskata ti knijka da sa ot tamtaralej написа:Все си мисля,че се гледа.За съсеен град може би е ОК..обаче от Торонто в Квебек нещо ме съмнява.bare feet написа:Не се ли гледа местожителството за да се прави застраховка???
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.