Дали в Канада е действително толкова лошо (#3)
А ти би ли ми показал къде написах че ТИ казваш, че тука е беднотия. Това аз го казвам, понеже очевидно доматите и пържолите тука са супер-скъпи, следователно - беднотия еBlue Passion написа:Би ли ми показал,къде съм казал,че тук е беднотия?miteto написа:Тва за производителите е яко, ама гледам не си седнал да произвеждаш в БГ, ами и ти се мъчиш тука на беднотията в Канада
Между другото, много малко хора под 30-35 години в БГ имат собствен апартамент, така че когато ми казваш че разходите в БГ и Канада са различни, не е лошо да сравняваш ябълки с ябълки, а ня ябълки с портокали. Т.е. дай ми приходи и разходи за семейства които са под наем, или които имат собствени жилища, ама едно и също и в двете страни. А не да ми сравняваш реститути с по 3 апартамента в центъра на София с пресни имигранти под наем в Монреал !!!
Само да уточня - нали на собствен апартамент казваме, когато човек си го е купил със собствени пари и живее само той в него, а не когато е станал на 35 години и още живее при мама и тати. Не че има нещо лошо, но просто апартамента е на мама и тати, а не собствен
аз, аз. ама не ме питай де отйъде съм взел парите. да предположин че съм спестявал от заплатата в БАНmiteto написа: А ти би ли ми показал къде написах че ТИ казваш, че тука е беднотия. Това аз го казвам, понеже очевидно доматите и пържолите тука са супер-скъпи, следователно - беднотия е
Между другото, много малко хора под 30-35 години в БГ имат собствен апартамент, :
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- gez
- Обратна връзка:
Restitucia be, restitucia....BG-Dude написа:Тя ако е толкова зле от къде има пари за компютър? А за Нет? А да стои цял ден във Форума?
BGduda - az tiq raboti ne sam gi znael....ama vijdam koi gi znae mnogo dobre i qvno ima bogat opit s bibliotekite i osemte dolara na chas - xa xa xa - q si priznai, izplui kamacheto, i dai da ne se lajem... Znam, che ne vseki ima kachestvata i sposobnostta da probie v Kanada i da izgradi normalen nov jivot, ama kato ne ti e miastoto tuk, tarsi vinata v sebe si, vmesto da pluesh...BG-Dude написа:Сори, не се доуто4них - университетските библиотеки.
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Хехе...къде се загуби бе Гец, аз по едно време си помислих 4е може да съм те обидил нешо.
Какви $8? То нали тука па4ки се правят?
Какви $8? То нали тука па4ки се правят?
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
miteto написа:Ами Дюдю, като нямаш какво да кажеш и почваш Костко-Мостко, знам ви аз кви сте лузъри и т.н. С цифри можеш ли да докажеш че не съм прав или само си чешеш клавиатурата ? Щот аз мога -
кг свинско без кости:
- 5.50 лв в БГ
- 8.50 КАД в Канада
само дето свинското без кости от около половин година си държи цена над 8.00 лв..
Сори момчета, ама първо трябва да питате Боцо за разрешение. Той държи копирайта, след като Богиня се отказа от авторските праваVanBC написа:Кажи кой парцел си резервирал, да резервирам моя някъде в близост, та като наизпълзим по Хелоуин да пием по една бира заедно !goliama mechka написа:...П.С.За мен Костко си ми е последна спирка,като умра,съм там