Blue Passion написа:Ами казах ти вече 1 кг. от дадена стока на каква цена можеш да я купиш на двете места
Остава да ми кажеш и с една минимална или средна заплата колко кг от "дадената стока" можеш да си купиш на "двете места"
Ами сори, в Торонто не ги държат.Т.е. Канада не е само Квебек
Не става твоето сравнение!Пак ти казвам на двете места разходите са различни!
ПП:А за това,че Канада не е само Кебек го знаем,но незнам дали ти е идвало наум,че има семейства в България,които не са купували определени продукти през живота си,т.к. са пройзводители?Това също го има като вариант
митак,не е лесно да се бориш с вятърни мелници,просто последният аргумент бе най-железния,който съм чувал,лягам си да спя,мите и на теб го препоръчвам а утре ще се опитам да обесня на всеки познат,че със 150(30 от мен)лв,в бг се живее и деца се гледат,и не ходят боси и голи,а на расиста,искрено не му пожелавам и с 300лв,да издържа семейство в бг!
ilian79 написа:митак,не е лесно да се бориш с вятърни мелници,просто последният аргумент бе най-железния,който съм чувал,лягам си да спя,мите и на теб го препоръчвам а утре ще се опитам да обесня на всеки познат,че със 150(30 от мен)лв,в бг се живее и деца се гледат,и не ходят боси и голи,а на расиста,искрено не му пожелавам и с 300лв,да издържа семейство в бг!
Да,те затова всички цигани в България са с едни високи доходи и си гледат децата благодарение на тях и помощи за безработни не взимат даже.Интересно ми е как при 100% безработни цигански семейства,все някак си изхранват децата си?
Blue Passion написа:Ами казах ти вече 1 кг. от дадена стока на каква цена можеш да я купиш на двете места
Остава да ми кажеш и с една минимална или средна заплата колко кг от "дадената стока" можеш да си купиш на "двете места"
Ами сори, в Торонто не ги държат.Т.е. Канада не е само Квебек
Не става твоето сравнение!Пак ти казвам на двете места разходите са различни!
ПП:А за това,че Канада не е само Кебек го знаем,но незнам дали ти е идвало наум,че има семейства в България,които не са купували определени продукти през живота си,т.к. са пройзводители?Това също го има като вариант
Е, как тогава да ги правим сравненията ? Просто гледаме две цени без никакъв контекст и която цена е по-малка, значи в тази страна е по-евтино ? Хахаха
Тва за производителите е яко, ама гледам не си седнал да произвеждаш в БГ, ами и ти се мъчиш тука на беднотията в Канада
Не знам аз вие за какви 100-200 лева говорите, и не се 4увате даже.
Спомените ви са от 5-6 години.
Аз ли4но си бях в БГ тази зима (2004-2005) и видях кой-колко взема.
Имам приятели прости ба4катори в БГ, вземат над 500 лв. 4исти! Работят в най-обикновен завод! Като най-обикновнеи работници!
Фишове ми вадеха, щото и аз с мойте спомени си мислех 4е си правят ташак с мен.
Ми-на, ти това би трябвало да го знаеш, и да не криеш, а да си го кажеш.
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
miteto написа: ~ 1300 КАД, след данъци да речем 1100 КАД
средна заплата
Tova ne e viarno - minimalnata zaplata e 6.85/chas pri 37.5 chasa rabotnma sedmica. Na mesec e okolo 1030 CAD. Sled udrajkite chisto ostavat okolo 900CAD. Plati s tiah 600CAD naem, 35CAD telefon i 100CAD karta za gradskia transport, puk posle iaj i pii na korem parjoli po 8.50CAD/kiloto, no bez hliab, che hliaba shte ti doide skapichak.
Ти пък карай със 120лв, да те видим дали изобщо ще имаш за лебец!!!
Кави 120лв бе Гец,стига бе 4овек, удари един телефон на приятели или познати в БГ и ги питай колко вземат бе!
Не я слушай Ми-на какво говори бе. Тя ако е толкова зле от къде има пари за компютър? А за Нет? А да стои цял ден във Форума?
Хайде отворете си малко о4ите!
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
T&C of my opinion:
Сори, не се доуто4них - университетските библиотеки.
T&C of my opinion:
Blue Passion написа:... Същата работа е и като започнете да слагате разход за наем в България за всяко домакинство,при положение,че една много голяма част от българските домакинства имат собствени жилища!Ами какво да кажат,тези които имат по 2-3 апартамента и за тях получават наем?...
И от кого го получават тоя наем ? Ако хората които дават по 2-3 апартамента под наем са много, то хората които живеят под наем са 2-3 пъти повече !
Е, щом има на кого да ги дава - има кой и с какво да ги наема
T&C of my opinion:
Blue Passion написа:... Същата работа е и като започнете да слагате разход за наем в България за всяко домакинство,при положение,че една много голяма част от българските домакинства имат собствени жилища!Ами какво да кажат,тези които имат по 2-3 апартамента и за тях получават наем?...
И от кого го получават тоя наем ? Ако хората които дават по 2-3 апартамента под наем са много, то хората които живеят под наем са 2-3 пъти повече !
Прав си-не е като да няма наематели Родителите ми даваха апартамент под наем,допреди няколко години.За 6 години даване под наем си изби с над 50% цената за която го купиха,а пък сега ако го продадат.........! Имаха си все наематели,които или не бяха от София или не бяха от България.Наш роднина си даде апартамента под наем на турчин.Едни комшии пуснаха вътре виетнамци,а други в съседния вход се уредиха с араби Не е като да липсват наематели,както знаеш предполагам Мога само да пожелая на повече БЪЛГАРИ да имат по някое апартаментче в повече за под наем,за да капе и по нещо допълнително