Az byah se zagubil ot foruma, shtoto byah reshil dokato ne polucha data za interview da ne pisha tuk. I eto che i na moyata ulica izgrya slance.

Az zavrshih minaloto lyato magistratura po kanadska istoriya v University of Ottawa i podadoh dokumenti za imigraciya v Quebec ot myasto oshte na 19 april v New York. Na 4 may, 2004 poluchih potvrjdenie za polucheni dokumenti. Na 6 may si poluchih nomer na dosieto i individualen nomer, kakto i uverenie, che shte polucha data za interview v sledvashtite tri meseca. Az pochnah da se obajdam vseki mesec sled yuli, no bezrezultatno. Vseki pat mi kazvaha, che shte polucha pismo s data sledvashtiyat mesec i tova mnogo me vbesyavashe!!!!!!!!

Na 19 yanuari se obadih i tolkova mi beshe pisnalo ot vsichki teya gluposti, che reshih ili da polucha data ili da im teglya edna mayna i da pochvam sas sledvasht plan za imigraciya, shtoto my name is Canuck vse pak and I LOVE THIS COUNTRY!

Kebekaryat otsreshta mi kaza, obadete se utre i shte vi dam tochna data za interview. Az pomislih, che halyuciniram neshto, a ne vzemam nikvi stimulanti, zatova pomolih da povtori encore une fois tva. I toy go povtori za moe gusto.

moy poshtenski address
No. réf. ind.: ....
No. dossier:
dneshna data
À qui de droit:
Objet: Confirmation d'entrevue
Je voudrais confirmer ma présence à l'entrevue au Service d'immigration du Québec à New York, le 18 février 2005, à 10 H.
Avec mes meilleurs sentiments,
podpis
ime
I taka, priyateli, sled dosta nervi i mnogo uporitost moga da saobshtya, che otrkih sezona s interviewtata.

Iskam da okuraja vsichki, koito vse oshte chakat data za interview da ne se otchayvat i prosto vyarvayte v uspeha i gi pritiskayte teya tabarnaci da si vrshat rabotata i izobshto periodichno im se obajdayte i gi podseshtayte, che sashtestvuvate! USPEH!!!
Iskam sashto da kaja edno OGROMNO BLAGODARYA na vsichki, koito me podrkepyaha moralno i me okurajavaha prez tezi 260 dni i me karaha da vyarvam, che shte postigna tova, koeto iskam, vapreki vsichko!
ONCE AGAIN: BLAGODARYA VI, MY DEAR FRIENDS!