Otkrivam sezona s interviewtata sled tonove nervi

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Canuck
Непукист

Otkrivam sezona s interviewtata sled tonove nervi

Мнение от Canuck »

Buongiorno, uvajaemi saformnici!

Az byah se zagubil ot foruma, shtoto byah reshil dokato ne polucha data za interview da ne pisha tuk. I eto che i na moyata ulica izgrya slance. :lol:

Az zavrshih minaloto lyato magistratura po kanadska istoriya v University of Ottawa i podadoh dokumenti za imigraciya v Quebec ot myasto oshte na 19 april v New York. Na 4 may, 2004 poluchih potvrjdenie za polucheni dokumenti. Na 6 may si poluchih nomer na dosieto i individualen nomer, kakto i uverenie, che shte polucha data za interview v sledvashtite tri meseca. Az pochnah da se obajdam vseki mesec sled yuli, no bezrezultatno. Vseki pat mi kazvaha, che shte polucha pismo s data sledvashtiyat mesec i tova mnogo me vbesyavashe!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Na 19 yanuari se obadih i tolkova mi beshe pisnalo ot vsichki teya gluposti, che reshih ili da polucha data ili da im teglya edna mayna i da pochvam sas sledvasht plan za imigraciya, shtoto my name is Canuck vse pak and I LOVE THIS COUNTRY! :P :beer: I, poznayte kakvo mi se sluchi! Obajdam se az v New York i pitam koga moga da ochakvam data za interview. Dejurniyat otgovor na gospodina otsreshta beshe- fevruari. :evil: Tova go slusham ot 9 meseca, otgovorih az lyubezno, no tvrdo i nay-naglo kazah, che iskam tochna data za interview.
Kebekaryat otsreshta mi kaza, obadete se utre i shte vi dam tochna data za interview. Az pomislih, che halyuciniram neshto, a ne vzemam nikvi stimulanti, zatova pomolih da povtori encore une fois tva. I toy go povtori za moe gusto. :P Recheno, storeno, obajdam se az dnes, 20 fevruari, ili po-skoro vchera veche :wink: oshte v 9 sutrinta i si poiskah tochna data. S edna duma- dnes oshte ot zarana, az kebekar reshih da stana. :lol: Toya otsreshta mi vika 18 fevruari v 10 sutrinta v New York. Az migasht na parcali vikam- 28 li kazahte? Ne, vika toy- osemnaysti, edno-osem :lol: I ey sega shte vi praty pismo mi vika. Da, ama az mnogo ne im vyarvam veche na kebekarite i zatova mu kazah, che iskam da mi prati i fax s pokanata za interview. I toy vze, che prati. Samo che na faxa pishe, che tryabva da potvrdya, che shte se yavya na tova interview, kato izpratya stranicata, ozaglavena- Confirmation d'entrevue. Vsichko mnogo hubavo, samo che takava stranica ne sam poluchaval ot New York. Ayde pak zvanya v New York. Toya shemet po telefona mi vika, a nyama problemi, pishi edno kratko pismo, che potvrjdavash i go pusni po fax. I az nyama na kade, nadraskah edno kratko pismo s text:

moy poshtenski address

No. réf. ind.: ....
No. dossier:

dneshna data

À qui de droit:

Objet: Confirmation d'entrevue

Je voudrais confirmer ma présence à l'entrevue au Service d'immigration du Québec à New York, le 18 février 2005, à 10 H.

Avec mes meilleurs sentiments,
podpis
ime

I taka, priyateli, sled dosta nervi i mnogo uporitost moga da saobshtya, che otrkih sezona s interviewtata. :P
Iskam da okuraja vsichki, koito vse oshte chakat data za interview da ne se otchayvat i prosto vyarvayte v uspeha i gi pritiskayte teya tabarnaci da si vrshat rabotata i izobshto periodichno im se obajdayte i gi podseshtayte, che sashtestvuvate! USPEH!!!

Iskam sashto da kaja edno OGROMNO BLAGODARYA na vsichki, koito me podrkepyaha moralno i me okurajavaha prez tezi 260 dni i me karaha da vyarvam, che shte postigna tova, koeto iskam, vapreki vsichko!

ONCE AGAIN: BLAGODARYA VI, MY DEAR FRIENDS!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Triniti

Мнение от Triniti »

Честито :beer: :beer: :beer:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ЕЕЕЕ, разгеле! Ами то ако на тебе не дадат дата за интервю, на кого??? :D
ХА ЧЕСТИТО!
ама и по-често да пишеш из форума де :idea:

п.с. интересно ми е, ако си беше седял кротко и мирно и не ги беше юркал какво щеше да стане? може би поканата щеше да е към 2010 г. ли?
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

Е честито и от мен. Успех и да пишеш по-често.
Suny

Мнение от Suny »

BRAVO CANUCK!!!!!!!! :)
MOGA SAMO DA SE VUZHISTAVAM NA HORA KATO TEB!!!
USPEH I VSI4KO NAI -HUBAVO OT SURZE!! :thumbsup:
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Canuk, честито!
Искам да те питам нещо. Като се обаждаш трябва ли отначало да изслушаш една купчина автоматични съобщения от сорта "ако ви интересува това натиснте едно, ако ви интересува друго две ........"
В Бъфало се включва такъв автомат. Ние никога не сме го изчаквали докрай и се пробваме с факсове да кореспондираме. А сега ми хрумва, че може би не сме достатъчно търпеливи и след автомата ще се доберем и до реален човек.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

Znaeh si, znaeh si, znaeh si! :D :D :D

Kogato 4ovek e uporit vinagi uspyava! 4estito, priatelu, 4estito!
Ot tuk natatak barzo i leko da minava, 4e i nie idvameeeee! :wink:
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
venzi-canadeza

Мнение от venzi-canadeza »

$estito i ot men i naistina ne zabraviai FORUMA-pishi redovno,niakak e gotino s teb.
A SEGA NAKADE
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

CHESTITO
a viza za US - pomislil li si po tozi vapros - samo s pismoto niama da te pusnat.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

това с визата верно е много кофти, дано не ти направят проблем :roll:
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Браво!Адски се радвам за теб от сърце!Останалото......знаеш къде ще го четеш! :wink:
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

chestito!!!

Мнение от petia4444 »

Chestito ,mnogo se radvam za teb i iskam da ti kaja che shte ti stiskam palci zashtoto vse pak nikak ne e daleche,daje niama xich vreme,a nie dano mojem skoro da se poxvalim sus suhtoto,che veche i na men mi pisna na shapkata ot tiax
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Blagodarya na vsichki za dobrite dumi! :P

Drifter, kogato zvanya v New York, direktno se vklyuchva edin kebekar, koyto mi kazva: Service d'immigration du QC, bonjour! :P Pо princip pishe na vsichki pisma, che ne davali info po telefona, ama pri men takiva ne minavat. Kato se obadya mi iskat ime i familiya, data na rajdane i togava se proiznasyat po vaprosa, ponyakoga mi iskat i nomer na dosieto.
Sega da ti kaja i za federalnite. Deystvitelno, kato se obadish na federalnite slujbi pochvat izcepki ot tipa- ako iskate tova, natisnete tva, bla-bla. Az te savetvam da zataish dah, dokato chuesh: ako iskate da govorite s agent, natisnete 0 i togava e zvezdniyat ti mig, natiskash i chakash da se vklyuchi operator. Az po tozi nachin predi sedmica sled 5-6 zvaneniya uspyah da govorya i s federalnite. Vajnoto e da si uporita i da ne se pritesnyavash kato te ostavyat on hold na asansyorna muzika :P

Kole, za visata si prav, nyama da e lesno, ama shte se probvam. Na skoro pomognah na edna bulgarka, resident e, da si podgotvi dokumentite za US visa i ya vze bez problemi. Kazala im prosto, che iska da hodi on vacation, bez nikvi drugi po-konkretni planove i y dadoha 3 godishna visa. Az sam bil v USA pochti pet meseca i ne sam narushaval zakonite im, nadyavam se tova da mi pomogne.
Per aspera ad astra!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

canuck,
az ti preporuchvam napravo da im kajesh che iskash viza za interview - single entry i sigurno niama da ti otkajat
posle jivot i zdrave shte iskash multiple entry.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Good idea, Kole. Stiga da ima takava opciya na application-a, shte go napisha, ako ne, na samoto interview za US visa shte im go kaja. Thanks!
A, posle shte spodelya vav foruma kak e minalo vsichko. Dnes shte si napravya rezervaciya za interview za US visa.
Per aspera ad astra!
Заключено