ВАЖНО-за срещата в Пловдив-ВТОРНИК/7.12/от 19.30
-
ВАЖНО-за срещата в Пловдив-ВТОРНИК/7.12/от 19.30
Здравейте!САМО ЗА СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА СРЕЩАТА ЩЕ Е ПРЕМЕСТЕНА ВЪВ ВТОРНИК,ЗАЩОТО понеделник е Никулден.Пригответе се за весела и/или пиянска седмица :beer2: :drink: Понеделник-Никулден,ВТОРНИК- среща в ресторант"Вестра"на ул."Булаир"26 от 19.30,сряда-празник на настоящи и екс-студенти/пие се на екс/,в четвъртък-свободна програма/може да почивате с бира пред телевизора в къщи/,петък и събота са си дни за посещение на нощни увеселителни заведения,в неделя се наспте добре,че не се знае......../след такава седмица- :freak: :rotaeye: :partytime: ,а защо не и :love:/
ако може
хубаво ще е да обявяваме час, в който наистина се идва, а не 1 час по-рано - нали затова му се вика форум - тук поне можем да се разберем ако повечето ще идват в 8 вместо в 7:30
ОК?
ОК?
- milla
- Модератор
chavdar_71, избрали сме 19:30 ч., за да е удобно за всички. Някои от хората могат да отделят само това малко по-ранно вечерно време, за да се видим все пак и имат възможност да останат най-често час, понякога час и нещо и бързат да си ходят, че примерно дечицата.....Така че и това им идва късничко, но не го правят на проблем.
Други пък са на работа до към 19:30 - 20:00 часа и бързат направо от работа да дойдат.
Трети пък работят на смени. И така някой от понеделниците се събираме ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ в 19:30 ч., друг път малко по-късничко, но ВАЖНОТО е, че всеки ОТДЕЛЯ ОТ ВРЕМЕТО си и идва ВЪПРЕКИ многото си трудности и/или ангажименти.
Надявам се, че както всички сме проявили разбиране относно това, така и този, който иска да се присъедини към събирането на мераклиите за Канада.
Други пък са на работа до към 19:30 - 20:00 часа и бързат направо от работа да дойдат.
Трети пък работят на смени. И така някой от понеделниците се събираме ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ в 19:30 ч., друг път малко по-късничко, но ВАЖНОТО е, че всеки ОТДЕЛЯ ОТ ВРЕМЕТО си и идва ВЪПРЕКИ многото си трудности и/или ангажименти.
Надявам се, че както всички сме проявили разбиране относно това, така и този, който иска да се присъедини към събирането на мераклиите за Канада.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Здравейте, сладурчета!!! Ние си получихме заветните сертификати днес и смятаме да го поливаме от днес до вторник, включително
Много ще се радвам да се видим пак! Луиза, винаги добре дошли нови членове, не само ги приемаме , но и истински им се радваме! Хайде, останете си със здраве и до ВТОРНИК!!!!! 

- milla
- Модератор
Luiza, разбира се, че всеки, който желае е добре дошъл!
mimika 71, да знаете каква голяма радост за вашия успех...
, та и ние го поливаме...
:beer2:
Еееех, вече май по-голямата част от групата притежават така скъпоценните СЕРТИФИКАТИ....Това е СУУУУУУУУУПЕР!!!!! :duga:
:duga:
Хайде до ВТОРНИК, че явно ще падне голяма НАЗДРАВИЦА
:rotate: :rotaeye:

mimika 71, да знаете каква голяма радост за вашия успех...

Еееех, вече май по-голямата част от групата притежават така скъпоценните СЕРТИФИКАТИ....Това е СУУУУУУУУУПЕР!!!!! :duga:

Хайде до ВТОРНИК, че явно ще падне голяма НАЗДРАВИЦА

Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
ТОТЕВ ПОЗДРАВИ ОТ МЕН И НЕ МИ ХАБИ ГАЗТА
Абе ясно ми за децата и че не всички могат да се съобразят точно с времето - ето и аз преднич път пръв си тръгнах. Въпроса беше да не се налага някой да чака 30-40 минути за да дойде втория, а първият да си е отделил за срещата общо 1 час.
Това е, а иначе всичко си е ясно - ТАМ СМЕ
Това е, а иначе всичко си е ясно - ТАМ СМЕ
-
Luiza,добре дошла!Ще се радваме да те видим.Но да те предупредя ,че ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ сега срещата е във ВТОРНИК.За да не става объркване сега по празниците-МОЛЯ,следете форума и обръщайте ВНИМАНИЕ НА ДАТИТЕ НА СРЕЩИТЕ.До пон..опа,до Вторник :drink: :beer2:
Не съм питала колко най-много първия е чакал втория,но до сега няма оплаквания.Аз лично идвам в 8 и винаги се чудя ще има ли място за мен или ще добавят още маси.
Не съм питала колко най-много първия е чакал втория,но до сега няма оплаквания.Аз лично идвам в 8 и винаги се чудя ще има ли място за мен или ще добавят още маси.

ОК аз съм от тези закъсняващите,но какво да направя като съм се хванала едновременно на курс по английски и френски та всеки ден ми е зает и като дойда на срещата се чудя на какъв език да поздравя....Но има достатъчно хора с които дискутираме канадското уиски например-ха,ха,ха..........!!!
Такаче ако оцелеем след Никулден вав вторник сте сме на линия!
Такаче ако оцелеем след Никулден вав вторник сте сме на линия!