Здравейте,
Знае ли някой дали мога ли да очаквам проблеми ако кандидатствам за Quebec, а когато/ако ме одобрят, реша да живея някъде другаде из Канада?
Пускам тази тема нарочно в този форум, а не във форум Quebec. Има ли някой, който по този начин се е устроил в Канада извън Quebec? Има ли някякви административни и други пречки, които Quebec-ското правителство налага на Quebec-ските имигранти, които не живеят там?
Благодаря предварително!
Мога ли да очаквам проблеми с Quebec?
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Re: Мога ли да очаквам проблеми с Quebec?
Аз живях в Кебек година и нещо и сега съм във Ван. Никакви проблеми не съм имал. Напротив, хората са много любезни, освен това в Британска Колумбия никой не се отнася негативно към Кебек, както съм чувал за Онтарио... Ние све свободни хора и имаме статут на такива и сами решаваме къде да живеем.
Правителството на Кебек би искало да наложи пречки - но никой не би им позволил, защото по този начин от Кебек изтичат по-адаптивните, а там остават любителите на социала. Е има и изключения разбира се, например некадърници като мен, които отиват в БиСи.

Правителството на Кебек би искало да наложи пречки - но никой не би им позволил, защото по този начин от Кебек изтичат по-адаптивните, а там остават любителите на социала. Е има и изключения разбира се, например некадърници като мен, които отиват в БиСи.