Telefon vav Vienna???
Telefon vav Vienna???
Chuh, che na niakakav telefon vav Vienna poniakoga otgovariala buglarka. Niakolko cifri v poveche po tozi vapros???
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Имаш някаква грешка. Аз мога да ти дам телефон във Виена, но там няма българка, това е сигурно. Българка има в Букурещ, може би с това се бъркаш.
Телефона във Виена е:
Téléphone : (43.1) 53138.3005
А това е факс:
Télécopieur : (43.1) 53138.3443
Късмет
Телефона във Виена е:
Téléphone : (43.1) 53138.3005
А това е факс:
Télécopieur : (43.1) 53138.3443
Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

-
Хем си новобранец, пък юркаш старите да ти прислужват?????
Толкова ли е трудно да си отвориш http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... dex_en.asp и да си го потърсиш сам?
Толкова ли е трудно да си отвориш http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... dex_en.asp и да си го потърсиш сам?
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

Merci LaRue! Az tozi go znam i ne e trudno da si go nameri sam chovek, ama si misleh, che drugia telefon e niakakav po-apokrifen, izvesten na po-starite kato vas. Puk tova, che sam novobranec i to ot skoro, a starite mi varshat rabotata e edin fact v polza na........Maitap be...Nali v kraina smetka otgovaria koito iska.Taka de. Gledam ot dva dni, che tezi funny niks sajiviha foruma, daje predizvikvat debati sami po sebe si.
-
buddy, не си ме разбрал правилно.
Аз мисля, че проблема е това всеки нов започва да пуска теми, и то теми които са дъвкани N на брой пъти и по този начин се убива желанието на знаещите да отговарят, защото са писали много пъти по този въпрос. На всеки от Вас му е много "ценно" времето и не желае да използва "Търсене", защото все ще се намери някой "будала" да му отговори на въпроса, а ако се използваш горната опция ще намериш и информацията за която ще питаш утре .....
Спомням си, дори за случай да се пита тук за телефона на DHL Бургас вместо да се използва сайта на БТК или справки; имаше и човек с и-нет от телефон, които нямал желание да му се увеличавала сметката ...
Ако пусна една анкета колко човека са прочели официалния саит за Квебек и всички отговорят честно, то прочелите го няма да са повече от 40% .....
Погледни в съседната тема пича ТНС колко писане изписа за да обяснява работи за които има инфо в поне 20 теми написани преди ....
Надявам се да си ме разбрал - ПОМОГНИ СИ САМ, ЗА ДА ТИ ПОМОГНАТ И ДРУГИТЕ.
С това нямам за цел да се заяждам, но просто от моята гледна точка така изглеждат нещата.
Ако имаш въпроси питай? Ако зная ще ти отговоря.

Аз мисля, че проблема е това всеки нов започва да пуска теми, и то теми които са дъвкани N на брой пъти и по този начин се убива желанието на знаещите да отговарят, защото са писали много пъти по този въпрос. На всеки от Вас му е много "ценно" времето и не желае да използва "Търсене", защото все ще се намери някой "будала" да му отговори на въпроса, а ако се използваш горната опция ще намериш и информацията за която ще питаш утре .....
Спомням си, дори за случай да се пита тук за телефона на DHL Бургас вместо да се използва сайта на БТК или справки; имаше и човек с и-нет от телефон, които нямал желание да му се увеличавала сметката ...
Ако пусна една анкета колко човека са прочели официалния саит за Квебек и всички отговорят честно, то прочелите го няма да са повече от 40% .....
Погледни в съседната тема пича ТНС колко писане изписа за да обяснява работи за които има инфо в поне 20 теми написани преди ....
Надявам се да си ме разбрал - ПОМОГНИ СИ САМ, ЗА ДА ТИ ПОМОГНАТ И ДРУГИТЕ.
С това нямам за цел да се заяждам, но просто от моята гледна точка така изглеждат нещата.
Ако имаш въпроси питай? Ако зная ще ти отговоря.

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???

ËàÐþ è àç ñúì íà ñúùîòî ìíåíèå êàòî òåá è ñúæàëÿâàì, ÷å ñúì îñòàâèë ïîãðåøíî âïå÷àòëåíè ñ ïðåäèøíèòå ñè ïîñòèíãè. Ïðåêàðâàì âúâ ôîðóìà ïî íÿêîëêî ÷àñà äíåâíî, à èìàì ïî-ìàëêî îò 30 ïîñòèíãà. À, òåçè "áóäàëè" è "íîâîáðàíöè" ãè âçåõ îò íîâèòå äîïúëíåíèÿ êúí íèêîâåòå, êîåòî ìàé òè å óáÿãíàëî. Íèå ñìå "áóäàëèòå" äåòî ïèòàìå è ñìå íîâè, à íå òåçè, êîèòî îòãîâàðÿò. Ñìèñúëà äà ïèòàì âúâ ôîðóìà çà ìåí å äà ïîëó÷à èíôîðìàöèÿ ïðî÷åòåíà ìåæäó ðåäîâåòå èëè íåùî íå ñúâñåì îôèöèàëíî àôèøèðàíî è ðåêëàìèðàíî. Òàêúâ áåøå ñëó÷àÿ è ñ òîçè òåëåôîí, êîèòî ïðåäèçâèêà òîçè äåáàò. Èíôîðìàöèÿòà, êîÿòî èìàõ å, ÷å òîâà å íÿêàêúâ òåëåôîí íåîáÿâåí íà îôèöèàëíèÿ ñàéò, êîéòî èíà÷å âñåêè óâàæàâàù ñåáå ñè êàíäèäàò åìèãðàíò òðÿáâà äà çíàå. Òàêà, ÷å òóê âèæäàì ñàìî åäíî íåäîðàçóìåíèå è íå ïðèåìàì ïîñòèíãà òè êàòî çàÿæäàíå.