Явилите се на сесията ноември/декември - да направим среща?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
angelheart

Явилите се на сесията ноември/декември - да направим среща?

Мнение от angelheart »

Понеже темата "Поздравления..." вече съвсем се пренатовари, отваряме нова тема с предложение към явилите са на тази сесия да се срещнем в София, в началото на януари. Очаквам мнения и предложения относно дата и място, организацията после ще я направим лесно :D
Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.
Аватар
aneliakaramiteva

Мнение от aneliakaramiteva »

Ние сме ЗА, само че някаква средна географска точка ако намерим ,мисля че са доста хората от провинцията :lol: .
Аватар
angelheart

Мнение от angelheart »

По подразбиране идеалната пресечна точка ще да се яви нейде към Търново :lol: А сега де... Абе я всеки да си каже какво мисли по въпроса, пък накрая ще теглим чертата и ще се разбере какво да направим :?: Мислете, че време не остана :lol:
smotan

Мнение от smotan »

аз мога в понеделник във варна, вторник в софия и от сряда нататък трябва да идвате в китай!
Аватар
angelheart

Мнение от angelheart »

smotan написа:аз мога в понеделник във варна, вторник в софия и от сряда нататък трябва да идвате в китай!
С огорчение ще се откажем от разходката до Китай. Освен това интервютата продължават още цели две седмици и не всички от списъка ще са минали до вторник :?
Публикувай отговор