Здравейте!
Ето че се оказа полезно ''подсещането'' на румънците и след emal-а, който им пуснах днес, получих т.нар. покана за визи.(очаквах да изглежда по друг начин, но както и да е ). Та в частта от писмото си засягаща плащането на таксите, г-н Лика пише следното:.........preuve de paiement des frais relatifs au droit de résidence permanente pour 2 personnes (Visa Link original et reçu de caisse) = 345 x 2 euros + commission bancaire 2 x 2 euros.
Аз мисля, че той просто се е объркал, защото навсякъде таксите са 325 EUR, но за всеки случай да попитам дали не знаете за някаква промяна тия дни?!
Получени визи и такси
Re: Получени визи и такси
Като отидеш в банката да плащаш там са наясно с въпроса.zita написа:
Аз мисля, че той просто се е объркал, защото навсякъде таксите са 325 EUR, но за всеки случай да попитам дали не знаете за някаква промяна тия дни?!
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Зита, а какво им писахте в писмото? Ние им писахме миналия четвъртък и във сега във вторник и нищо не ни отговориха! Абсолютно нищо. Питахме ги дали са ни получили допълнителните документи, които ние изпратихме, без да са ни ги искали. Това може ли да означава, че ни разглеждат документите?
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."