calculirai si taxata

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

calculirai si taxata

Мнение от KolioBalkanski »

vij kolko vreme rabotish za sebe si i kolko za darjavata
az sam 179 na 181 - bia darjavata s dva dena

http://www.fraserinstitute.ca/shared/taxcalc.asp
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
stiga_be

Мнение от stiga_be »

Vednaga si priznavam - nishto ne razbiram ot finansi ili danachno pravo...ama savsem nishto. :-)

Spored linka po-gore taksite v Manitoba sa 49% godishno, dokato ofitsialno obiavenite sa okolo 20% za dohod pod $32 000...

Niakoi ot po-znaeshtite shte obesni li za kakvo stava vapros s tia 49%?
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

stiga_be написа:Vednaga si priznavam - nishto ne razbiram ot finansi ili danachno pravo...ama savsem nishto. :-)

Spored linka po-gore taksite v Manitoba sa 49% godishno, dokato ofitsialno obiavenite sa okolo 20% za dohod pod $32 000...

Niakoi ot po-znaeshtite shte obesni li za kakvo stava vapros s tia 49%?
mi to i kato zi vzemesh cell phone ti reklamirat 20 dolara na mesec a sled tva kato doide smetkata izliza che im daljish 36 predi da si napravil edno obajdane

49% znachi che osven federalnite (sigurno 20% procenta za koito govorish) i provincialnite taxi ima drugi taxi za koito chovek ne si pomislia
kato da rechem taxata koiato e vkluchena v benzina
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Антон

Мнение от Антон »

Abe Kolio, vsichko hubavo, ama toia institute Fraser izkara che nai-niskite taxi sa v Québec. Nechto mi se strouva neseriozno. Che i bezina e nai-skap touka.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Антон написа:Abe Kolio, vsichko hubavo, ama toia institute Fraser izkara che nai-niskite taxi sa v Québec. Nechto mi se strouva neseriozno. Che i bezina e nai-skap touka.
mi vie mai imate niska provincialna taxa
ne sam expert
znam che toia Fraser institute e respectirana institucia i dori darjavata gi naema za research
Заключено