Вече не знам какво става с тази дата !!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Penelope

Вече не знам какво става с тази дата !!!

Мнение от Penelope »

имате ли прадстава какво става с датите за интервю?
Подали сме док на 03.09.2006, дори и accuse не получихме. Писах до Лиза през октомври и ето отговора - Nous allons vous inviter par ecrit environ 8-9 semaines avant la prochaine mission (pas avant fevrier/mars 2007). Nous vous demanderons de confirmer votre presence des reception de notre convocation.
И все още нищо! Омахахме се от чакане и нищичко и като си представя след интервюто какво чаканеее е ...да ти падне шапката :evil:
krastana

Мнение от krastana »

чакането е отвратително,ако някой получи нещо или разбере ,моля да сподели с нас-чакащите
Magdalena

Мнение от Magdalena »

Ние подадохме на 1.09.2006 и след като чакахме 2 месеца и писахме във Виена,получихме accuse na 31.10.2006,в което пишеше че евентуално ще бъдем поканени през първото тримесечие на 2007.Е това сега виждаме че няма да се случи.Но на теб са ти го написали: ще ти пратят покана 8-9 седмици преди интервюто,което няма да е преди март,април.Така че ако е през май поканите ще пристигат най-рано март.Мисля че ако през март никой нищо не получи тогава трябва сериозно да се притесним.Че и тази година ще си мине ей така в очакване!!!
Заключено