Снимки-Букурещ-официални изисквания

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
alkaponbg

Снимки-Букурещ-официални изисквания

Мнение от alkaponbg »

Винаги са били такива и за да няма двусмислия и тълкувания от сорта "Много ми харесва кисело мляко, ама не съм ял де, един гледал че ми разказва..." Та ето ги:

Брой снимки:
файл: check list.pdf

Supply six (6) photos for each member of your family and yourself. Follow the instructions provided in section How to Complete the Forms of the application guide and in Appendix C: Photo Specifications

Какво да пише на гърба и как да се подредят и изпратят:
файл: EQ7.pdf

• On the back of one photo (and only one) in each set, write the name and date of birth of the person appearing in the photo as well as the date the photo was taken.

• Enclose each set of photos in separate envelopes. Write the family member’s name, date of birth and relationship to you on the corresponding envelope and close the envelope with a paper clip.

• Photos must not be stapled, scratched, bent or bear any ink marks.

Изискванията как се прави сниката от самия фотограф е пояснена вече много пъти, размера е като на стандартен паспортна снимка 35/45мм, САМО ФОНА Е ЧИСТО БЯЛ.

Това е, има и на френски изискванията в френските варианти на файловете, който му трябват да си ги прочете на френски, който не може да си ги прочете на англ. ... Как е стигнал до фазата с правенето :)
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Venko
Обратна връзка:

Мнение от Venko »

Здравей, Капоне, честито ви за интервюто първо:) Успех за напред.
За да не отварям нова тема ще попитам тук. За снимките за Букурещ са ясни нещата, но ние сега ще подаваме, та се питам какви са изискванията за снимките за Виена, дали са същите. Или съм окьоравял от това пс, дето съм по цял ден пред него или не знам какво , но никъде не мога да намеря какви са изискванията за снимките за Виена и има ли изобщо такива.
Ще съм благодарен , ако има малко инфо по въпроса, а и да ме прощавате ако инфото , ако има такова е някъде , където може да ми избоде очите, но просто ако е там, аз не мога да го скивам , баси...
Мерси предварително :oops:
eli_t

Мнение от eli_t »

Не си спомням да съм виждала специални изисквания за снимките към Виена, освен тези в самиа application
Photographs
Attach here a passport-sized photograph of yourself and any dependents who are accompanying you (your spouse or de facto spouse, your dependent childrenor those of your spouse or de facto spouse and any dependent child of those children).

ние изпратихме паспортни снимки.
успех
Canada 22.9.07
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

:thumbsup:
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Venko
Обратна връзка:

Мнение от Venko »

Ами да, окьоравял съм :shock:
Благодаря и успех за напред:)
Аватар
mastika

Мнение от mastika »

Temata e mnogo iaka - predlagam koito se snima za Avstria da lapne edna gol'ema TORTA ta 4ak damu izliza ot ustata , a za Romansko 1 kukuruz na'preko da slogi pak v ustata i ne'ma na4in da nesa dovolni CANADSKO- AVSTRISKITE&ROMANSKITE vlasti :rotfl: :rotfl:
P.S.
Za Sofianci predlagam foto PAPAKO4EV -maistor s tradici ot 120g. snima i risuva pogelanie na KL'IENTO :rotfl:
Нема, нема току си $#% майката.
Описание на гейзер от прост човек
http://vbox7.com/play:c94fc5bb
Заключено