По старите правила НЕ по новите ДА

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
DEAS

По старите правила НЕ по новите ДА

Мнение от DEAS »

sajaliavam za latinicata no na kirilicata mi zabiva kompa pi6a sega za6toto toku 6to se pribrah ot sofia nali deviza be6e i da padnem da biem pak 6te se napiem :D :beer: az dosega oplakvah zagubata i to solidno.ne znam otkade da zapo4na parvo 4estito na petia i uspeh za napred i moite saboleznovania na dvoikata koito biaha predi men i spodeliame edna sadba v momenta :D .
zna4i za interviuto naistina linda i prevoda4kata sa strahotni v smisalrabotna atmosfera i nikakvo naprejenie.i taka v na4aloto biaha standartnite vaprosi .za6to kvebek ;motivacia ;kakvo znaete za kvebek; i estestveno standartni otgovori. i se zapo4na "vijdam 4e ste u4ili mejdunarodni otno6enie kak to4no re6ihte da u4ite tazi specialnost" standarten otgovor podgotven predvaritelno"kakvo to4no ste u4ili po vreme na va6eto sledvane" ne moga to4no da gi citiram 4e ve4e gi zabravih a i tova glavoboli ot sno6ti :( "sled kato ste u4ili mejdunarodni otno6enie sigurno ste specializirali v otno6eniata na bulgaria i druga strana"ve4e s pomo6ta na prevoda4kata da kazvam garcia vsa6nost tia znae za6toto biah izpratil attestation (kurs karan v solunskia universitet za vladeene na gracki ezik) a i staga v diplomata mi za vis6e obrazovanie e karan v ministerstvoto na otbrana v otdel mejdunarodno satrudni4estvo i diplomnata mi rabota mejdunarodni otno6enia v oblasta na otbranata mejdu balgaria i garcia i kato gledah kolko mi e sma4kano dosite niamam kak da sa go propusnali.sledva6t vapros "ima li osnovatelna pri4ina da izberete garcia" ili ne6to takova be6e i o6te ne6to me pita no ne pomnia kakvo be6e dokato ne kazah 4e maika mi e garkinia i tia kaza tova ve4e e dobra pri4ina s neveroiatna usmuvka vse pak jenata e gotina.posle pak zapo4va"hodite li v garcia" otvaria pasporta gleda pe4atite kude hodite tolkova 4esto tam" obiasniavam "v koia 4ast na garcia hodite v koi grad" "poznavate li grackite ostrovi" :shock: "hodili li ste na niakoi ostrov" "razkajete mi za ostrov tasos" "za6to tolkova vi haresva" i taka natatak ne si spomniam vsi4ko a ot sorta za6to ne rabotite po specialnosta si "estsveno standrtni otgovori "kak to4no ste si predstaviali rabotata koiato 6te var6ite s va6ata specialnost i imateli namerenie da e uprajniavate v kvebek" samo da kaja 4e ne vsi4ko razbirah vapreki 4e tia govori dosta iasno :roll: ima6e i drugi vaprosi no sega ne moga da se setia posle popita gledam li filmi kazah da "koi e poslednia film koito ste gledali" kazvam "lost in translation" a da hubav film razkajete mi za nego zapo4vam az na frenski estestveno podgotven tia kazva na angliiski razkazvam na angliiski." a sega mi razkajete za predposlednia film koito ste gledali na frenski :lol: :lol: :lol: .ujas. taka ima6e i o6te vaprosi ama sega pove4e ne moga da si spomnia iska6e mi deklaracia ot priatel koiato az niamah i me popita niamate ne mojahte da si e nabavite ili va6ite priateli vi otkazaha da vi dadat ve4e ne mi puka6e taka ili ina4e i i kazah 4e sa mi otkazali.ne mi prizna udostoverenieto ot AF 4e v momenta pose6tavam kurs razgovoren 4e sam izkaral 50 4asa i kursa prodaljava, a si e savsem istinski i to napisan ot francuzin prepodavatel v AF :nenam: .ne znam sega ne moga da si spomnia vsi4ko ta rezultata be6e "ne pokrivate to4kite po starite iziskvania tai kato nivoto na frenski vi e po nisko ot napisanoto i niamam deklaracia ot priatel no po novite pravila sabirate to4kite no za da vzema takova re6enietriabva da se konsultiram s po vis6e stoia6ti ot men........(blia blia blia) iz4akaite otgovora po po6tata do edin mesec.ne iskam da gi pla6a na tezi koito im predstoi iskam da vi kaja 4e linda i pevoda4kata sa strahotni savsem seriozno go kazvam i uspeh na vsi4ki :wave2: :beer:
DSC-31.03.2006
Accuse de reseption-19.04.2006
Интервю-27.11.2006 15.00h-neuspe6no
Аватар
dog

Мнение от dog »

Може би има надежда след като ти е казала да чакаш писмено потвърждение. Не се отчайвай, човек никога не знае когато губи какво печели.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
jordi

Мнение от jordi »

DEAS, КАКВО НИВО НА ФРЕНСКИ БЕШЕ ПИСАЛ..? :roll:
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Да DEAS, дай малко повече данни за вас, вкл. и нивата на езика, години?
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
Helena

Мнение от Helena »

Deas, стискам ти палци да - имаш все пак надежа, а и в случай на отказ - ще подадеш наново след като по новите правила изкарваш точките.
Линда е киноман явно :evil: - последен филм, та предпоследен ...

Някой беше писал, че вече не дават срок от 1 година за изпращане на сертификат за изкарано по-високо ниво на френски, но според мен на теб може да ти поискат. Продължавай с АФ, че тия 50 часа ми изглеждат малко.
успех! :)
DEAS

Мнение от DEAS »

na 27 godini sam imam maximuma staj angliiski 10/10 frenski 7/8 realno sled 5/6 vsa6nost tia me popita nakraia kak to4no si oceniavate nivoto kazah 5/6 i tia kazva tuk pe4elite za6toto si znaete to4noto nivo na frenski.spored men 6ansa da skrie6 realnoto nivo si e nikakav.
DSC-31.03.2006
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

DEAS, четох ти мненията от преди време, казавал ли си на интервюто че си ползвал консултантска фирма? И до колкото прочетох от тази фирма са те накарали да напишеш нива 7/8 за да не ти искат документ за език, дане би това да ти е изиграло лош номер? Все пак не се отчайвай, има надежда, има хора които са получили по пощата съобщения че са приети... И доколкото рабирам, си сам кандидат така ли?
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
DEAS

Мнение от DEAS »

da sam sum drugi niama :D vsa6nost naistina polzvah konsultanska firma tia si ostavia imam predvid firmata logoto na prevedenite dokumenti taka 4e niama kak da go skria. na interviuto vidiah lista s to4kite koito sabiram da se iavia.biaha 55 kato mahne6 deklaraciata i namali6 frenski stava mama mia po starite pravila
DSC-31.03.2006
DEAS

Мнение от DEAS »

Някой беше писал, че вече не дават срок от 1 година за изпращане на сертификат за изкарано по-високо ниво на френски, но според мен на теб може да ти поискат. Продължавай с АФ, че тия 50 часа ми изглеждат малко.
успех!
na men mi kaza sa6toto ako iskate moga da vi dam kas srok na vreme da se opitate da si povi6ite nivoto na frenski.ne ia pitah kolko kas.a za sertifikatite frenskia mi e vtori ezik v gimnaziiata s nad 300 4asa horarium imah o6te dva sertifikata ot druga firma za izkarani dva sertifikata za izkarani panorama 1 i 2(tezi naistina sam gi izkaral) i za razgovoren kurs koito karam v 4astnata firma.tiah ne pojela da gi pogledne izob6to
DSC-31.03.2006
Аватар
sneja

Мнение от sneja »

DEAS, съжалявам за изхода от твоето интервю, но и аз мисля, че не всичко е загубено!

Аз също мисля, че Линда е добронамерена, но и гледа реално - тя не би пристъпила правилата. Но ако има шанс съм сигурна, че ще направи необходимото, за да го използва!

Желая ти късмет!
Документи до Виена - 22.04.06 г.
Accusé - 28.04.06 г.
Интервю - 29.11.06 г. 10.00 h ОК
Документи Букурещ - 19.12.06
Баркодове - 29.03.07
Медицински - 10.04.07
Направени-24.04.-OK - 03.05.
Покана за виза - 1.06.- ВИЗИ 23.06.
Заключено