sajaliavam za latinicata no na kirilicata mi zabiva kompa pi6a sega za6toto toku 6to se pribrah ot sofia nali deviza be6e i da padnem da biem pak 6te se napiem

az dosega oplakvah zagubata i to solidno.ne znam otkade da zapo4na parvo 4estito na petia i uspeh za napred i moite saboleznovania na dvoikata koito biaha predi men i spodeliame edna sadba v momenta

.
zna4i za interviuto naistina linda i prevoda4kata sa strahotni v smisalrabotna atmosfera i nikakvo naprejenie.i taka v na4aloto biaha standartnite vaprosi .za6to kvebek ;motivacia ;kakvo znaete za kvebek; i estestveno standartni otgovori. i se zapo4na "vijdam 4e ste u4ili mejdunarodni otno6enie kak to4no re6ihte da u4ite tazi specialnost" standarten otgovor podgotven predvaritelno"kakvo to4no ste u4ili po vreme na va6eto sledvane" ne moga to4no da gi citiram 4e ve4e gi zabravih a i tova glavoboli ot sno6ti

"sled kato ste u4ili mejdunarodni otno6enie sigurno ste specializirali v otno6eniata na bulgaria i druga strana"ve4e s pomo6ta na prevoda4kata da kazvam garcia vsa6nost tia znae za6toto biah izpratil attestation (kurs karan v solunskia universitet za vladeene na gracki ezik) a i staga v diplomata mi za vis6e obrazovanie e karan v ministerstvoto na otbrana v otdel mejdunarodno satrudni4estvo i diplomnata mi rabota mejdunarodni otno6enia v oblasta na otbranata mejdu balgaria i garcia i kato gledah kolko mi e sma4kano dosite niamam kak da sa go propusnali.sledva6t vapros "ima li osnovatelna pri4ina da izberete garcia" ili ne6to takova be6e i o6te ne6to me pita no ne pomnia kakvo be6e dokato ne kazah 4e maika mi e garkinia i tia kaza tova ve4e e dobra pri4ina s neveroiatna usmuvka vse pak jenata e gotina.posle pak zapo4va"hodite li v garcia" otvaria pasporta gleda pe4atite kude hodite tolkova 4esto tam" obiasniavam "v koia 4ast na garcia hodite v koi grad" "poznavate li grackite ostrovi"

"hodili li ste na niakoi ostrov" "razkajete mi za ostrov tasos" "za6to tolkova vi haresva" i taka natatak ne si spomniam vsi4ko a ot sorta za6to ne rabotite po specialnosta si "estsveno standrtni otgovori "kak to4no ste si predstaviali rabotata koiato 6te var6ite s va6ata specialnost i imateli namerenie da e uprajniavate v kvebek" samo da kaja 4e ne vsi4ko razbirah vapreki 4e tia govori dosta iasno

ima6e i drugi vaprosi no sega ne moga da se setia posle popita gledam li filmi kazah da "koi e poslednia film koito ste gledali" kazvam "lost in translation" a da hubav film razkajete mi za nego zapo4vam az na frenski estestveno podgotven tia kazva na angliiski razkazvam na angliiski." a sega mi razkajete za predposlednia film koito ste gledali na frenski

.ujas. taka ima6e i o6te vaprosi ama sega pove4e ne moga da si spomnia iska6e mi deklaracia ot priatel koiato az niamah i me popita niamate ne mojahte da si e nabavite ili va6ite priateli vi otkazaha da vi dadat ve4e ne mi puka6e taka ili ina4e i i kazah 4e sa mi otkazali.ne mi prizna udostoverenieto ot AF 4e v momenta pose6tavam kurs razgovoren 4e sam izkaral 50 4asa i kursa prodaljava, a si e savsem istinski i to napisan ot francuzin prepodavatel v AF :nenam: .ne znam sega ne moga da si spomnia vsi4ko ta rezultata be6e "ne pokrivate to4kite po starite iziskvania tai kato nivoto na frenski vi e po nisko ot napisanoto i niamam deklaracia ot priatel no po novite pravila sabirate to4kite no za da vzema takova re6enietriabva da se konsultiram s po vis6e stoia6ti ot men........(blia blia blia) iz4akaite otgovora po po6tata do edin mesec.ne iskam da gi pla6a na tezi koito im predstoi iskam da vi kaja 4e linda i pevoda4kata sa strahotni savsem seriozno go kazvam i uspeh na vsi4ki