vra6ane na pasportite

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mariana koleva

vra6ane na pasportite

Мнение от mariana koleva »

nie si 4akame pasportite ot bukuresht s vizite do kolko verme she doidat i s kurier li 6e gi varnat kakto nie sme gi pratili ili po poshata prepora4ano. meri.4akam otgovora vi koito znae da mi pishe. :roll:
Аватар
galin
Обратна връзка:

Папортите

Мнение от galin »

Здравей, извинявай ама на мене ми се струва малко странен въпроса ти!!! Ако вие сте си изпратили паспортите с куриерска фирма ,би трябвало да се разберете с тях,дали те ще ви върнат паспортите или само ще ги доставят до Букурещ.Защото ако само ви ги доставят до Букурещ,ще чакате да си ги получите по пощата с обикновенно писмо,защото хората от посолството в Букурещ нямат навика да изпращат препоръчани писма ,а само обикновенно.
alexandra
Обратна връзка:

Re: Папортите

Мнение от alexandra »

nie gi izpratihme s kurier ot bg i ni gi varnaha sprepora4ano pismo.ima6e marki za prepora4ano,a ima6e i njakakav insurance za 60 liri.pristignaha za okolo 2 sedmici.samo 4e nie ne gi prastahme do bukurest ,a do London(prosto bjahme podali ot 4ujbina predi godini).ne znam dali ima zna4enie,ne sa li vse immigration services of canada?
kaleko

Хъ

Мнение от kaleko »

Вие не получихте ли и-мейл или писмо в пощата. Хората ясно пишат(изпращат стандартни пима). Изпратете си паспортите по куриер просто паспорти не се пращат нито с препоръчана нито обикновенна поща. Посолството не поема разходите за връщането на паспортите т. е. договаряш се с куриерската фирма за изпращането и получаването на паспортите. В писмото с болт е написано, че визите ги поставят в рамките на 15 работни дни от получаването на паспортите в Букорещ-това им е срока, ако не ги получите в тези срокове да ги притеснявате. И така те препоръчват в писмото две куриерски фирми DHL-(190 лв. това е от мен тарифата за отиване и връщане на паспортите) и за услугата и UPS(около 100 лв.) с които работели добре и бля,бля,бля. Ние използвахме паспортите със Speedy- (€ 12 =23.47 лв. отиване и €12=23.47лв. връщане). :D :D :D Писмото е написано на френски и на английски. Ако не го разбрахте това не искам да се обиждате, но сериозно помислете върху езиковата си подготовка. Не, че аз съм кой знае колко подготвен, но поне разбрах контекста. :D
Късмет по нататък надявам се да съм бил полезен
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
ronni
Обратна връзка:

Re: vra6ane na pasportite

Мнение от ronni »

mariana koleva написа:nie si 4akame pasportite ot bukuresht s vizite do kolko verme she doidat i s kurier li 6e gi varnat kakto nie sme gi pratili ili po poshata prepora4ano. meri.4akam otgovora vi koito znae da mi pishe. :roll:
ако сте платили и връщането на писмото по куриер ще ви се върне по куриер
не бих рискувала да си пратя ей паспорта без никакви гаранции за сигурност, особено в нашия век дето стават толкова фалсификации
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Заключено