ВАРИАНТИ- със или без деца в началото...?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
iv

ВАРИАНТИ- със или без деца в началото...?

Мнение от iv »

Смятам да кандидатствам с цялото си семейство, с две деца. Но бихме искали да пристигнем в Канада само аз и съпругата ми в началото, за да можем по лесно да се устроим.
Имаме ли право да подадем декларации за детски надбавки без децата да са в Канада?
Какъв е максималният период за изтегляне на двете ни деца /3г. и 12г./?
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
Аватар
Koko

Re: ВАРИАНТИ- със или без деца в началото...?

Мнение от Koko »

iv написа:Смятам да кандидатствам с цялото си семейство, с две деца. Но бихме искали да пристигнем в Канада само аз и съпругата ми в началото, за да можем по лесно да се устроим.
Имаме ли право да подадем декларации за детски надбавки без децата да са в Канада?
Какъв е максималният период за изтегляне на двете ни деца /3г. и 12г./?
Този въпрос - с децата или без тях в началото - е дискутиран и преди, така че можеш да се поразровиш назад из форума.
А иначе няма категоричен отговор и е въпрос на личен избор зависещ от конкретните обстоятелства на всяко семейство - например за колко време бихте оставили децата и на кого, как биха понесли те това да сте разделени, пък и на вас как ще се отрази, времето за устройване в Канада също е относително понятие.
Сещам се и за случаи с познати при които първи пристига само бащата, а майката с децата пристигнаха по-късно, след като таткото беше намерил работа и приготвил квартира за да ги посрещне, така че и това съществува като вариант.

Максималния срок за да се съберете в Канада всички е срока на визите ви - така че трябва да прецените добре и с колко време разполагате, ако наистина се спрете на варианта да не пристигнете заедно.
Аватар
As-Iv

Мнение от As-Iv »

....
Последно промяна от As-Iv на Пон Ное 07, 2005 7:09 pm, променено общо 1 път.
Аватар
На К. Безсмъртни жената

Мнение от На К. Безсмъртни жената »

Ние тръгваме с детенце (2 години) без никакво колебание, но естествено тези, които ще вземете решението сте вие. Успех!!!
Таралежът е птица упорита, докато не го ритнеш, не излита.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

As-Iv написа:...Това кога ще дойдат решавате Вие.
Само ако е в срокът на валидност на визите им.
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Аз пристигнах сам и успях в много начинания и после се присъединиха и съпругата и децата.Мисля че това е по добрия вариант.
Заключено