Смятам да кандидатствам с цялото си семейство, с две деца. Но бихме искали да пристигнем в Канада само аз и съпругата ми в началото, за да можем по лесно да се устроим.
Имаме ли право да подадем декларации за детски надбавки без децата да са в Канада?
Какъв е максималният период за изтегляне на двете ни деца /3г. и 12г./?
ВАРИАНТИ- със или без деца в началото...?
ВАРИАНТИ- със или без деца в началото...?
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
Re: ВАРИАНТИ- със или без деца в началото...?
Този въпрос - с децата или без тях в началото - е дискутиран и преди, така че можеш да се поразровиш назад из форума.iv написа:Смятам да кандидатствам с цялото си семейство, с две деца. Но бихме искали да пристигнем в Канада само аз и съпругата ми в началото, за да можем по лесно да се устроим.
Имаме ли право да подадем декларации за детски надбавки без децата да са в Канада?
Какъв е максималният период за изтегляне на двете ни деца /3г. и 12г./?
А иначе няма категоричен отговор и е въпрос на личен избор зависещ от конкретните обстоятелства на всяко семейство - например за колко време бихте оставили децата и на кого, как биха понесли те това да сте разделени, пък и на вас как ще се отрази, времето за устройване в Канада също е относително понятие.
Сещам се и за случаи с познати при които първи пристига само бащата, а майката с децата пристигнаха по-късно, след като таткото беше намерил работа и приготвил квартира за да ги посрещне, така че и това съществува като вариант.
Максималния срок за да се съберете в Канада всички е срока на визите ви - така че трябва да прецените добре и с колко време разполагате, ако наистина се спрете на варианта да не пристигнете заедно.
- На К. Безсмъртни жената