Tarsia telefon na koito da mi otgovaria chovek v posolstvoto

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
sshilev

Tarsia telefon na koito da mi otgovaria chovek v posolstvoto

Мнение от sshilev »

Prosto ako niakoi moje da mi pomogne s informatsia kak da nameria telefona na Kurnelia Anastasio ot Canadian embassy v Romania, zashtoto ne iskam da razgovariam s telefonen sekretar a s niakoi koito da mi dadde otgovori na vaprosite koito imam otnosno niakoi dokumenti. SPESHNO!!!
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Tova sa dannite na damata s koito razpolagam. Az lichno kontaktuvah s neia po e-mail. Otgovaria VINAGI (sled den, dva obiknovenno).

Uspeh

Cornelia Anastasescu
Registry Supervisor
Canadian Embassy/ Ambassade du Canada
36 Nicolae Iorga 010436
Sector 1
Bucharest, Romania
Tel./ Tel. 011-40-21-3075000; fax/telec. 011-40-3075114
cornelia.anastasescu@international.gc.ca

P.S. Kodovete sa za nabirane ot Kanada. Smeni tam s kakvoto (0040?) e koda na Rumania.
sshilev

Blagodaria ...

Мнение от sshilev »

Blagodaria ti piatelu no sled kato izpratih niakolko e-maila do cornelia.anastasescu@international.gc.ca tia ne mi e otgovorila vse oshte.
Izkam da te popitam dali niamash niakakav drug e-mail na koito moga da pisha do chovek v posolstvoto, shte gledam da se svarja s neia i po telefona koito mi dade ... Thank you for shared information!
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Opitai tuk:

alina.grigori@international.gc.ca

P.S. Vse pak, dali shte ti otgovoriat ili ne zavisi doniakade i kakvo pitash...ako e neshto ot tipa na 'koga sh ima razdvijvane po aplikatsiata mi' osobenno ako si v standartnite srokove...moje i da ne otgovoriat...tia e-maili sa za mnogo konkretni vaprosi...

Uspeh!
huba

Мнение от huba »

"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Аватар
shantros

Мнение от shantros »

Тук bucst-im@international.gc.ca или bucst-im@dfait-maeci.gc.ca поне ще получиш бърз и безсмислен отговор от машина :wink: ( или поне на мен така ми се случва)
Явно на г-жа Баховски и е писнало от безсмислените въпроси ( в стил bgcanada.com ) на нашите съфорумници, защото телефона и е постоянно на секретар ( който казва, че е заета) незвисимо дали ще го набереш директно или през централата.
Ако искаш да опиташ и ти номера и е: 0040213075005
Късмет!
Zarkov

Мнение от Zarkov »

Да вземат пари за обработка на док. могат, а да вдигат телефоните
не могат, ай сектир!
Толкава ме дърпат назад с това чакане, че няма накъде повече!!!!
Заключено