за среща във Варна

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
bambolka

за среща във Варна

Мнение от bambolka »

здравейте , аз съм нова за вас , но отдавна следя форума. искам да попитам ще има ли среща във Варна ?
leaf

Мнение от leaf »

Tozi vapros e za Imigratsiq v Qebec. Tuk vlizat pove4eto hora jiveesti ve4e v Canada.
flyfish

Мнение от flyfish »

Здравейте на всички,
ако не се лъжа тази седмица трябваше да има среща,но до колкото знам,Пчеличка е от доста време извън града и затова не е пуснала тема за среща.Така или иначе,по всичко личи ,че следващата среща ще е другата седмица. :beer:
Аватар
stur4o
Обратна връзка:

Мнение от stur4o »

Срещите във Варна се провеждат обикновенно през седмица. Доколкото се сещам тази неделя трябва да е поредната. В 15ч. Предните две срещи се състояха пред общината и след това в бирария алба. Пчеличка заминава скоро и вече някои друг трябва да обявява темите във форума.
Аз също бих задал въпроса ,ще има ли среща тази седмица във Варна? Ако някои смята да се събираме нека пише :beer:
inn

за срещата

Мнение от inn »

Ако искате да се уговорим за утре , например в 16.00 пред Партийния Дом . Вчера питах Пчеличка , но не ми отговори , иначе са вьв Варна .
Ако сте навити за утре 16.00 пишете .
Аватар
crystalice

Мнение от crystalice »

Imam predlojenie za utre nedelq 13.03.2005 sreshtata da e ot 15.00h napravo v Alba. :beer: :?:
mclvarna

Мнение от mclvarna »

И аз съм за среща в недяля. 15 часа Алба
inn

Мнение от inn »

Кьде точно в Алба , аз познавам Пчеличка , а доколкото разбирам те няма да идват , което е жалко т.к. ми се искаше да се видя с тях преди да са заминали .
flyfish

Мнение от flyfish »

inn написа:Кьде точно в Алба ...........
Обикновено се събираме в приземния етаж,който по това време е само за нас :D
Notia

Мнение от Notia »

Zna4i e re6eno, nedelq 15.00 v Alba, i flyfish da zapovqda
... от време на време ми е интересно да играя :)
Аватар
crystalice

Мнение от crystalice »

V suterena na Alba :P
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

На предната среща с много от вас се уговорихме срещата да е на 20-ти март, защото утре няма да можем да присъстваме, ама май сте забравили :roll: Аз така или иначе ще пусна тема за 20-ти, а който иска да ни каже "Au revoir", може да заповяда тогава :wink:
inn, родителите ми са ни на гости тия дни, затова не ти отговорих вчера - просто не бях пред пс-то през цялото време.
Докато бяхме извън града ходихме по интернет залите, но не можехме да влезем с регистрациите си, затова не успях да пусна тема, срещата да се проведе на 20-ти.
Ама щом сте се уговорили за тая неделя, лошо няма :wink: Просто и другата седмица ще се съберем с вас 8)
До скоро виждане на всички :D
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
sneja

Мнение от sneja »

аз ще дойда на срещата в неделя в Алба, но това ще ми е за първи път и не знам как да ви позная. Къде се намира Алба?
Аватар
crystalice

Мнение от crystalice »

Ot obshtinata po posoka katedralata na okolo stotina metra
Iveto

Мнение от Iveto »

I az ste probva da se iavia :D
Заключено