Здравейте, виждам, че имаме нови попълнения, което ме радва искрено! За да започнем с организирането на втората среща си позволявам да обява датата 10 юли 2009 19:00. Както казваше един водещ - нека дискусията започне сега
Приятели, пишете дали ви е удобна датата, часът и правете предложения за мястото. Лично аз ще съм изключително щастлив да видя нови лица. Мисля, че се оформя една силна русенска група.
Нека да се видим в петък вечер на !
Първи урок по френски 18.06.2009
Подадени док. към Виена 29.09.2009
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Приятели, Ninushevi писаха, че нямат възможност за среща на 10.07.2009 (петък). Нека да изместим срещата за 11.07 (събота) от 19:00 часа. Пишете дали ви е удобна датата и часът. Добре е всеки да даде своето потвърждение или отказ. Също чакаме предложения за мястото на срещата. Давайте смело предложения, иначе няма да стане!
Предполагам никой не държи срещите да се провеждат в най-луксозните заведение, а и не това е идеята. Всеки от вас има любимо заведение. Ако вашето заведение може да побере 10 - 12 човека на една маса, кухнята е добра, бирата студена и цените приемливи, то това е вярното предложение. Чакаме го!
Първи урок по френски 18.06.2009
Подадени док. към Виена 29.09.2009
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Благодарим за разбирането Надяваме се и другите двойки да имат възможността на 11.07.(събота) да се присъединят и да не им е проблем . За заведение .... ние знаем едно много приятно тихо и спокойно заведение което със сигурност има студена бира ,нормални цени и много прилично обслужване ,но незнаем дали ще го знаете ,казва се "Приятели"и се намира до клиника "Ескулап".Незнам дали ще ви допадне там и дали ще ви е удобно ,но бихме приели всякакви предложения и оферти.Поздрави!
На 11.07 аз съм на работа но ще може евентуално да дойде съпруга ми ако искате малко по ранен час например 17.00ч за мястото няма значение -където и да е.