VorGrigorov написа:bp_de, ako ne mojesh da napishesh neshto konkretno v otgovor na vaprosite na choveka,
a i kak shte mojesh kato oshte si v Germania 
po-dobre stoi nastrana ot klaviaturata!
Towa kyde se namira dadena persona -nqma ni6to obsto s towa kakwo moje i li ne moje.
Dawam ti 1 primer- Naprimer Linko e wse oste w Bg i oste ne e bil w Kanada no towa ne mu re4i da e dostata4no kompetenten po dowolno golqm kryg immigracioni problemi.
Moga da ti dami drugi primeri no 4owek trqbwa da si izpolzwa towa deto e nad ramenete a ne da pi6e zaqdliwi pisniq.
axiomatic - ako naistina si softmen -syswetyt mi e -4eti priqtel - nagotowo i da pita6 kak stawalo towa ili onowa ne stawa.
poneje znam kakwo raboti 1 softueris- ta ako ne move6 da otsee6 plqwata ot vitoto e mnogo lo6o.
Problema ne e w otiwaneto w Kanada -towae srawnitelno lesno.Problema e KOLKO ste ti pla6tat.
Ako si go zakasal mnogo i ti izprashtat ot selo kompoti, liutenitsi i t.n. po reisove za da ima kakvo da iade6 i obuvki za 60 leva samo se sanuvat - togawa nqma6 problemi -winagi w Ka ste ti dadat powe4e.
Ta pregledai saitowete za rabota iz Ka da se orientira6 -kakwo e zapla6taneto na takiwa kato tebe.
Mnogo e hubawo da si optimist -no deistwitelnosta waobste ne e tolkowa rozowa -powqrwai mi. Ne iskam da ti ubiwam entusiazma-naprotiw- no prosto iska dosta usiliq i trud za da se postigne nesto -towa pone ti e qsno nadqwam se.
A i oste 1 sywet- - ponqtiq kato -ima tyrsene na edikakwi si..... ili tyrsqt se ...... sa w upotreba samo w Bg - na zapad ne SYSTESTWUWAT.