Mojete li da mi kaje za medicinskite za sponsoriran kandidat
Mojete li da mi kaje za medicinskite za sponsoriran kandidat
Ne moga da se svurja s MOM neznam sigurno sa si promenili telefona koito imam ! no ako move nqkoj da mi kave kak se procedira s tezi medicinski stava duma za sponsorirane na supruga! kolko vreme se chakat rezultati tq lichno li ste izprati medicinskite na sponsora ili po slujeben put se prastat v misisaga ... ! nikyde ne namerih info za tova i molq ako nqkoi znae da pishe !!
Veseli praznici na vsichki !
p.s.
V momenta sum na etap da si otida do bulgariq da se ojenq i da zapochna procedurata no do kolkoto razbrah medicinskite se pravqt predi da se zapoche procedurata
p.s.
V momenta sum na etap da si otida do bulgariq da se ojenq i da zapochna procedurata no do kolkoto razbrah medicinskite se pravqt predi da se zapoche procedurata
Последно промяна от sve на Нед Дек 19, 2004 12:41 pm, променено общо 1 път.
:)
a moje li nqkoi da mi dade telefonite na MOM i adresa !?
Re: Mojete li da mi kaje za medicinskite za sponsoriran kand
За да ти отговори някой по-точно как се процедира с медицинските, бъди по-конкретен до къде сте стигнали с процедурата по спонсорирането.sve написа:Ne moga da se svurja s MOM neznam sigurno sa si promenili telefona koito imam ! no ako move nqkoj da mi kave kak se procedira s tezi medicinski stava duma za sponsorirane na supruga! kolko vreme se chakat rezultati tq lichno li ste izprati medicinskite na sponsora ili po slujeben put se prastat v misisaga ... ! nikyde ne namerih info za tova i molq ako nqkoi znae da pishe !!
По принцип медицинските винаги се изпращат по служебен от здравното заведение (ВИТА) в съответния имиграционен офис, който би трябвало да е този в Букурещ, ако съпругата е в България.
!
ima nesto razlichno !! ne znam no ostanah s vpechatlenie che rezultatie ne se izprastat po slujeben put a se prilagat ot sponsorirastiq s drugite dokumenti i taka se prastat v misisaga !? no mi interesno ako nqkoi e minal po toq put da razkaje zastoto qvno ima osobenosti a vremeto v koeto ste buda v BG za svadbata e malko i me e strah ot greshki !
zatova mi e osobeno interesno kolko vreme se chakat rezultatie dali oste sustiq den znaesh i poluchavah dokumentite !?!?
zatova mi e osobeno interesno kolko vreme se chakat rezultatie dali oste sustiq den znaesh i poluchavah dokumentite !?!?
- milla
- Модератор
Дано, който има опит да благоволи да ти отговори..., иначе би могъл да потърсиш с "търсене" /горе на тази страница/, та да видиш писаното около този въпрос на хората, които са споделили опита или информираността си...Опитай с най-различни варианти на търсене /примерно медицински, спонсорство...и т.н./Stoynev написа:Sas sigurnost ima mnogo minali po tozi pat, no iavno tova e top secret. uspeh

Ето едно от местата:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 1%F2%E2%EE
Също тук:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 1%F2%E2%EE
Успех!

Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Re: !
Виж какво пише тук и следвай техните указания, това е най-сигурния път.sve написа:ima nesto razlichno !!
...
http://www.cic.gc.ca/english/applications/fc.html
Re: !
ОК, говорих с моят познат който е минал по този път и ето какво научих:sve написа:ima nesto razlichno !! ne znam no ostanah s vpechatlenie che rezultatie ne se izprastat po slujeben put a se prilagat ot sponsorirastiq s drugite dokumenti i taka se prastat v misisaga !? no mi interesno ako nqkoi e minal po toq put da razkaje zastoto qvno ima osobenosti a vremeto v koeto ste buda v BG za svadbata e malko i me e strah ot greshki !
Когато се прави прегледът във ВИТА, се попълва един формуляр в 2 екземпляра (т.е формулярът е двуслоен с индиго помежду). Формулярът е IMM 1017 EFC (тук е в PDF формат, виж Appendix IV). Единият екземпляр (Copy 2) от този формуляр се дава на кандидат емигранта в дена на прегледа, а другият, заедно с резултатите, се изпращат по служебен път до съответното канадското посолство. Съпругът който се връща в Канада за да подаде молбата за спонсорство, взема Copy 2 и го прилага към другите документи - това му е доказателството, че спонсорираният съпруг/а е направил медицинският преглед. Самите резултати от прегледа седят в посолството и чакат докато пристигнат другите документи.
sve и Stoynev, ако имате други въпроси към моят познат относно процедурата, пишете ми на ЛБ или на е-мейла и ще ви дам неговия е-майл да се свържете директно с него.