Mojete li da mi kaje za medicinskite za sponsoriran kandidat

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
sve
Обратна връзка:

Mojete li da mi kaje za medicinskite za sponsoriran kandidat

Мнение от sve »

Ne moga da se svurja s MOM neznam sigurno sa si promenili telefona koito imam ! no ako move nqkoj da mi kave kak se procedira s tezi medicinski stava duma za sponsorirane na supruga! kolko vreme se chakat rezultati tq lichno li ste izprati medicinskite na sponsora ili po slujeben put se prastat v misisaga ... ! nikyde ne namerih info za tova i molq ako nqkoi znae da pishe !!

Veseli praznici na vsichki !

p.s.

V momenta sum na etap da si otida do bulgariq da se ojenq i da zapochna procedurata no do kolkoto razbrah medicinskite se pravqt predi da se zapoche procedurata
Последно промяна от sve на Нед Дек 19, 2004 12:41 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sve
Обратна връзка:

:)

Мнение от sve »

a moje li nqkoi da mi dade telefonite na MOM i adresa !?
Аватар
Koko

Re: Mojete li da mi kaje za medicinskite za sponsoriran kand

Мнение от Koko »

sve написа:Ne moga da se svurja s MOM neznam sigurno sa si promenili telefona koito imam ! no ako move nqkoj da mi kave kak se procedira s tezi medicinski stava duma za sponsorirane na supruga! kolko vreme se chakat rezultati tq lichno li ste izprati medicinskite na sponsora ili po slujeben put se prastat v misisaga ... ! nikyde ne namerih info za tova i molq ako nqkoi znae da pishe !!

Veseli praznici na vsichki !
За да ти отговори някой по-точно как се процедира с медицинските, бъди по-конкретен до къде сте стигнали с процедурата по спонсорирането.
По принцип медицинските винаги се изпращат по служебен от здравното заведение (ВИТА) в съответния имиграционен офис, който би трябвало да е този в Букурещ, ако съпругата е в България.
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

mene sashto mnogo me valnuva tozi vaprios tai kato mislia ianuary da zapochna i az tazi protsedura po sponsoriranneto. Ta na vaprosa ti - na saita pishe che sled pregleda na neia triabva da i dadat lichno kopie ot
rezultatite - IMM 1017EFC koeto ti da prilojish kam molbata ti sponsor
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

probvai na tozi adres i tel. za meditsinski

Anna Boteva Savcheva
9 Dragovitsa Street, Sofia 1505
(35 92) 846 5376
(35 92) 846 6642
Аватар
sve
Обратна връзка:

!

Мнение от sve »

ima nesto razlichno !! ne znam no ostanah s vpechatlenie che rezultatie ne se izprastat po slujeben put a se prilagat ot sponsorirastiq s drugite dokumenti i taka se prastat v misisaga !? no mi interesno ako nqkoi e minal po toq put da razkaje zastoto qvno ima osobenosti a vremeto v koeto ste buda v BG za svadbata e malko i me e strah ot greshki !

zatova mi e osobeno interesno kolko vreme se chakat rezultatie dali oste sustiq den znaesh i poluchavah dokumentite !?!?
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

Sas sigurnost ima mnogo minali po tozi pat, no iavno tova e top secret. Inache naistina v ukazaniata pishe che meditsinskite se prilagat s molbata za sponsorstvo. Az shte sledvam vsichko po instruktsiite nezavisimo koi kakvo bi mi kazal ili pisal. Savetvam te i ti da pravish taka.
uspeh :D
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Stoynev написа:Sas sigurnost ima mnogo minali po tozi pat, no iavno tova e top secret. uspeh :D
Дано, който има опит да благоволи да ти отговори..., иначе би могъл да потърсиш с "търсене" /горе на тази страница/, та да видиш писаното около този въпрос на хората, които са споделили опита или информираността си...Опитай с най-различни варианти на търсене /примерно медицински, спонсорство...и т.н./ :P
Ето едно от местата:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 1%F2%E2%EE

Също тук:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 1%F2%E2%EE

Успех! :D
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
Koko

Re: !

Мнение от Koko »

sve написа:ima nesto razlichno !!
...
Виж какво пише тук и следвай техните указания, това е най-сигурния път.
http://www.cic.gc.ca/english/applications/fc.html
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Stoynev написа:Sas sigurnost ima mnogo minali po tozi pat...
Аз познавам такъв човек, но той не влиза във форума. До края на седмицата със сигурност ще го видя и, ако не забравя, ще го питам.
Аватар
VanBC
Модератор

Re: !

Мнение от VanBC »

sve написа:ima nesto razlichno !! ne znam no ostanah s vpechatlenie che rezultatie ne se izprastat po slujeben put a se prilagat ot sponsorirastiq s drugite dokumenti i taka se prastat v misisaga !? no mi interesno ako nqkoi e minal po toq put da razkaje zastoto qvno ima osobenosti a vremeto v koeto ste buda v BG za svadbata e malko i me e strah ot greshki !

zatova mi e osobeno interesno kolko vreme se chakat rezultatie dali oste sustiq den znaesh i poluchavah dokumentite !?!?
ОК, говорих с моят познат който е минал по този път и ето какво научих:
Когато се прави прегледът във ВИТА, се попълва един формуляр в 2 екземпляра (т.е формулярът е двуслоен с индиго помежду). Формулярът е IMM 1017 EFC (тук е в PDF формат, виж Appendix IV). Единият екземпляр (Copy 2) от този формуляр се дава на кандидат емигранта в дена на прегледа, а другият, заедно с резултатите, се изпращат по служебен път до съответното канадското посолство. Съпругът който се връща в Канада за да подаде молбата за спонсорство, взема Copy 2 и го прилага към другите документи - това му е доказателството, че спонсорираният съпруг/а е направил медицинският преглед. Самите резултати от прегледа седят в посолството и чакат докато пристигнат другите документи.

sve и Stoynev, ако имате други въпроси към моят познат относно процедурата, пишете ми на ЛБ или на е-мейла и ще ви дам неговия е-майл да се свържете директно с него.

:beer: :beer:
Заключено