Търсим спешно детегледачка за 14 месечно момченце в района на Pape/Cosburn, Toronto.
Ако пък някой има информация за детска градина в района която да приема деца също е добре дошло.
Хора, как се оправяте с тези детски градини - остави цените които са безумни, ами и места няма - от няколко месеца чакаме ред в една детска в квартала.
тел. за контакт - 416 778 5965
help: дестка градина/детегледачка - east york, торонто
Аз така и не можах да намеря в района ни свободно место в детска градина когато пристигнахме. Четири месеца направо полудяхме. Трябваше да изчакаме да навърши 5 за да тръгне на прискул
Лошото е, че ако не си им в района ще те отрежат веднага, поне така беше преди четири години. Племенника ни го записаха в някакво католическо училище за 3 часа на ден, обаче е било голям зор, защото трябвало да го бабтайзват
Минаха с един фалшив документ, че детето е приело католицизма
Дано да имате по-добър късмет от нас

Дано да имате по-добър късмет от нас
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
Toncho,
как е там в малката България, мен ме накефи много, постоянно чувах бг реч, и псувни де
малко след кръстовището по Козбърн, посока "великия" магазин Карлово имаше една градина, ти там питал ли си ?
в крайна сметка си хвани някоя филипинка, те са най-търсени/не знам защо/ а и са най-нисско платени, а и най-дашни ....стига жена ти да не е много ревнива де
за 6$ ще се навие веднага да ти гледа детето :idea:
как е там в малката България, мен ме накефи много, постоянно чувах бг реч, и псувни де

в крайна сметка си хвани някоя филипинка, те са най-търсени/не знам защо/ а и са най-нисско платени, а и най-дашни ....стига жена ти да не е много ревнива де

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
detska gradina/detelgeda4ka
V zapadna Evropa oshte sa mn. na moda detegleda4kite na 4as, zashtoto problema s mestata v detskite gradini e sushtiat. Karat te da se zapishesh v spisuk na 4akashtite ot 5-ia mesets na bremennostta, za da poseshtava deteto ot 3ia si mesets natam.A to ne se znae i dali shte se rodi zdravo deto se vika.!) Kakto da e, temata i men me interesuva. Niakoi ima li opit s namirane na detegleda4ka na 4as ot izvestni saitove ( ne na agnetsii oba4e ) za takiva?
gh
Az sam v Mississauga i v detskata gradina, koiato posetihme mogat da vzemat dashteria mi vednaga, no iskat da se shari 670CD na mesec. Baby siteri kolkoto shtesh, no ne na vseki mojesh da si ostavish deteto. Obiknovenno v kashtite gi gledat po 4-5deca.
детска градина
$670 - изобщо не се оплаквай. най-евтиното което намерихме в east york (и пак няма места) е $800. спят по 2 деца в легло. иначе нормално са $1200. а сме само на 30 км един от друг - $670 си е джакпот!
в крайна сметка отидохме до църквата вчера - имаше няква сбирка и беше пълно с баби. намерихме си една пак за $1200, но поне ще идва в къщи, няма да ми иска по $1/min като закъсняваме вечер!! и няма да тъпче малкия с "органик" фуд ами ще си му прави проста попара със сирене.
мерси, че ми обърнахте внимание!
в крайна сметка отидохме до църквата вчера - имаше няква сбирка и беше пълно с баби. намерихме си една пак за $1200, но поне ще идва в къщи, няма да ми иска по $1/min като закъсняваме вечер!! и няма да тъпче малкия с "органик" фуд ами ще си му прави проста попара със сирене.
мерси, че ми обърнахте внимание!