Относно реда на заминаване на семейството...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
angel_k
Обратна връзка:

Относно реда на заминаване на семейството...

Мнение от angel_k »

Здравей те,
Жена(нямаме брак но от 6г сме заедно) ми е водещия кандидат с дете на 6м. сме още не сме подали документи .
Въпроса ми е ако да кажем стигнем до виза и заминаване , има ли ред дали 3мата комплект трябва да заминем или е възможно Аз като 2ри да замина първи за да си намерия евентуално работа оправя документи и жилище и след 3-4м чак Тя дойде с детето?

Ще съм благодарен ако някой е минал по-този път и помогне.
Преварително БЛАГОДАРЯ.
peshko77

Мнение от peshko77 »

Съжалявам, че ще те разочаровам, но няма да стане. И ние си го мислехме като вариант. Но задължително условие е пръв да е водещият кандидат!
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

другият въпрос е как ще докажете съвместният си живот? имате ли обща адресна регистрация за 1г назад
NO PAIN NO GAIN
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Относно реда на заминаване на семейството...

Мнение от VanBC »

angel_k написа: ... Въпроса ми е ако да кажем стигнем до виза и заминаване , има ли ред дали 3мата комплект трябва да заминем или е възможно Аз като 2ри да замина първи за да си намерия евентуално работа оправя документи и жилище и след 3-4м чак Тя дойде с детето?...
Придружаващите членове на семейството могат да влязат в Канада или заедно с водещия кандидат, или след него, но никога преди него!
Obey gravity ... It's the law!
angel_k
Обратна връзка:

Мнение от angel_k »

Благодарности за отговорите , особено на VanBC,
предполагах , че ще е така но реших да попитам .
Иначе имаме доказателства имаме еднаква адресна регистрация от 2002г не от 1г. .
Заключено