Mani написа:Обадих се и по телефона но ми дадоха дата 1 септември.Искат ми и превод на българската книжка а съм чувал че това не е нужно моля малко инфо
За превода на книжката-може и без превод да минеш, зависи от служителя на който ще попаднеш, аз точно затова ходих в понеделник да се разправям с табарнаците. Вчера е минал човек без превод, но ти ако можеш си направи, нали знаеш Мърфи никога не спи.
4784 Van Horne, по диагонал на изхода на метро Plamondon, Елена Риф, рускиня, има лиценз за БГ преводи, забравих колко струва точно книжката, питай.
514 343 0543 - офис
514 483 6421 - дом.
514 816 0631 - GSM
POSTREACT(ions) SUMMARY
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Mani написа:Искат ми 20 долара за превод до метро Сноудон.Кажете каде го правят за 15 долара.
ELENA RIF
kolkoto powe4e neshta i zanese6 tolkova e po-evtino. Na nas ni izleze po 10$ ama prevedohme masa dokumenti. Knizkata ti ia pevezda na momenta, ama ako e samo tia moze i 20 da vzeme.
Abe ne se stiskai za 5 dolara. Goliamata rabota.
Ако някой си е правил превод от БГ на книжката може да си го занесе при Елена Рив и срещу 10$ да потвърди че превода е точен с печат и подпис. Излиза също по-евтино. Ние така направихме.
sashka написа:Ако някой си е правил превод от БГ на книжката може да си го занесе при Елена Рив и срещу 10$ да потвърди че превода е точен с печат и подпис. Излиза също по-евтино. Ние така направихме.