I s vas li e taka? Mozhete li da mi podhvarlite nyakoya idea za druga karta, po-chitava? Che priyateli i rodnini ostavat nepozdraveni, a 2004 veche otlita

Това което са ти казали за кода на София и после за другия междуселищен код не е вярно. Цените за София и за страната са различни защото в цената за минута разговор извън София е включена и цената на селищния разговор от най-близката точка на БТК а ако няма такава то разговора се таксува междуселищен и за това е по-скъпо. Все си мисля обаче че каквато цената на картата такова качеството на услугите. Май като се тегли черта накрая ще излезе че по-скъпата услуга е по-качествена и равна по цена на картоватаAlina написа:Ако имам мобилен в Канада, и мама ми се обади през Интернет тук на мобилния, аз ще плащам ли нещо - имам предвид роуминг.
Ей тоя въпрос най-много ме интересува
За картите - аз съм ползвала Текно и Колинг Кард.
С Текно връзката е добра мисля, но както се оплаквате всички тук, много краде импулси. За карта от 5 долара дава 50 минути в България, но извън София. А реално е около 35-40 мин. За София е 2-3 пъти повече. Но трябва да се изговори наведнъж, защото адски краде.
Колинг кард съм я използвала само веднъж, по празниците, и мисля че не краде, или поне не много и не се усеща. Но наистина имах проблеми със свързването, а дори на няколко пъти не успях изобщо да се свържа. Дава ми само съобщението - холд он, холд он...
Защо повечето карти дават двойно и тройно повече минути до София, а до другите градове много по-малко.
А искам тук да попитам дали някой знае следното нещо.
Казаха ми, че ако се набере първо кодът на София и след него кодът на населено място извън София, импулсите се таксуват все едно е разговор със София, т.е. ще може да се говори по-дълго с провинцията.
Някой знае ли нещо повече за това.
Алина
S tazi karta imah samo problemi, zashtoto ti vzima taxa za svarzvane i za govorene. A s calling card ne sam imala nikakvi problemi, za 10$ mi dava 4h i 20 min sas Sofia.JOY написа:Аз ползвам само "TOP".За 5 дол. със София ми дава 2 часа и нещо.Обаче по празниците беше невъзможно да се свържа.Така е с всички карти.Миналата година се свързах само пряко без карта,тази година не успях.