пратих fbi record check request и ве4е 2 месеца ни6то, на емайли отговарят - вие си 4акайте
а както знаем трябва такъв документ за квебек за тези които са живели ж уса.
някой да е пра6тал наскоро и да знае как са сроковете ?
мерси
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Не че много ще помогне, но аз си ги пратих преди месец и половина и засега нищо не съм получила. На www.immigration.ca скоро го обсъждаха същия въпрос и повечето хора си ги бяха получили след около 2 месеца.
Силен е не този, който не пада, а този който като падне става!
Sluchaq s men e sledniq bqh 2 godini po 4-5 meseca v USA. Reshih che moje da mi trqbva i za tova zadejstvah rabotata. V sashtoto vreme si pusnah docs v bucurest bez tqh. Taka ako gi poiskat dokato razgleda docs ti shte go imash! Tova beshe naj hitroto koeto mojah da izmislq. Za kasmet ne sa mi gi iskali do sega a sam minal medicinski!
Pozdravi i dano sam pomognal!
dokumenta e za nad 6 meseca i triabva samo za federalnia etap
napishi kak e minalo intrevue-to
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
az sum prashtala dva puti otpechatuci za security check i dvata puti mi vurnaha otgovor ot FBI v srok ot 2 meseca.
az sushto sum oburkana kato koga trjabva da se prati security checka do canadian consulate. az lichno pratih moja s nachalnite mi dokumenti do buffalo (az candidatstvam po Federalnata procedura) -- az taka go razbiram ot canadskite instrukcii. moja priatelka, koiato candidatstva za Quebec predi 2-3 godini sushto si izprati security check ot FBI s vtorite documenti (togava kogato se izprashtat vsichki copia na diplomi, brachni, za rajdane i t.n. certificati).
shtaslivka az napravih 2 mesecq i prodylzhavam s chakaneto