NE HODETE V "JANA E" TE LAJAT
NE HODETE V "JANA E" TE LAJAT
informacionnen centar "JANA E" SE RAZSLEDVAT ZA IZMAMENI HORA NA KOITO TEZI TAPANARI SA GI ZAVLEKLI PO 800 EVRO, NA 4OVEK.PI6A GO TOVA OTNOVO ZA DA NE SE LAJAT NAIVNITE HORA.TUKA V NETA IMA VSI4KO OT KOETO SE NUJDAIAT ZAMINAVA6TITE.
Jana E
И ние сме на това мнение не ходете там в никакъв случай.Ние също изгоряхме с 300 Долара през2003г. да не говорим че после се чудихме как да илзлезем от бакиите който ни забъркаха.Може би и този факт беше от значение за провала на интервюто ни .
- avve
- Обратна връзка:
az puk sum 4uvala drugo
Na men puk mi kazaha, 4e pomagat - v smisul poznavam hora, koito sa gi konsultirali i pro4ee, koeto ne zna4i estestveno 4e ne sa moshenitsi!
-
- Обратна връзка:
Жана не са толкова зле!
Познавам лично хора на които Жана Е изкараха документи, така че не ги обявявайте типично по български за мошеници...само защото взимат пари!! Нищо не е безплатно на запад / накъдето сте се запътили/ така или иначе драги съфорумци! А друг е въпроса, че всеки нормален българин със средно ниво на интелигентност който не го мързи може сам да си подготви и изпрати всички документи. Ако щете дори да черпи информация само от Интернет и този форум в частност!
Благодаря за вниманието!
Благодаря за вниманието!
Re: Жана не са толкова зле!
Би ли обяснил как са им ги изкарали? Хората си седели в къщи, а ЖанаЕ са ходили на интервюта и прегледи от тяхно име?Miro написа:Познавам лично хора на които Жана Е изкараха документи, ...
Обичам да преча
-
Re: Жана не са толкова зле!
Не знам дали не са зле, но след тяхна "помощ" ми се наложи да изчакам 8 месеца за ми "забравят" първия комплект документи във Виена и след това да опитам пак - само че този път сам. И се получи. Не че съм мноооого пекан, но не препоръчвам на никой услугите на Жанина Робева, или така наречената "Жана-Е". Това е - действайте сами с помоща на форумците, а не измислени фирми, които пишат в документите ти каквото им падне и после ти обясняват, че трябва да си намериш едикаква си диплома, понеже те решили, че така имаш по-голям шанс. :idea:
-
ZDRAVEITE
AZ SA6TO 6TIAX DA POLZVAM TEXNITE USLUGI NO SE OTKAZAX.
PROSTO MI SE VIDIA MNOGO SKAPO.NIAMA DA GI OBVINIAVAM 4E SA MO6ENNITSI ZA6TOTO NE SAM IZLAGAN NO 4UVAM ZA XORA OT XARMANLI ZAMINALI S TIAXNA POMO6T ZA JALOST NIAMAM VRASKA S MOM4ETO DA GO POPITAM DALI E VIARNO. NO IMAM DRUG VAPROS NIAKOI IMA LI INFORMATSIA ZA;WWW.GO-TO-CANADA.COM
MNOGO SVETLO BADE6TE PREDRI4AT.
6TO SE OTNASIA ZA MEN AZ SI PODGOTVIX DOK. SAM I GI IZPRATIX VAV VIENA POLU4IX PISMO 4E SA GI POLU4ILI O6TE PO KOLEDA NO NIAMAM DATA ZA INTERVIU O6TE.
ISKAM DA BLAGODARIA NA XORATA SAZDALI TOZI FORUM ZA6TOTO TOI E IZVOR NA BEZTSENNA INFORMATSIA
DOBSAN
AZ SA6TO 6TIAX DA POLZVAM TEXNITE USLUGI NO SE OTKAZAX.
PROSTO MI SE VIDIA MNOGO SKAPO.NIAMA DA GI OBVINIAVAM 4E SA MO6ENNITSI ZA6TOTO NE SAM IZLAGAN NO 4UVAM ZA XORA OT XARMANLI ZAMINALI S TIAXNA POMO6T ZA JALOST NIAMAM VRASKA S MOM4ETO DA GO POPITAM DALI E VIARNO. NO IMAM DRUG VAPROS NIAKOI IMA LI INFORMATSIA ZA;WWW.GO-TO-CANADA.COM
MNOGO SVETLO BADE6TE PREDRI4AT.
6TO SE OTNASIA ZA MEN AZ SI PODGOTVIX DOK. SAM I GI IZPRATIX VAV VIENA POLU4IX PISMO 4E SA GI POLU4ILI O6TE PO KOLEDA NO NIAMAM DATA ZA INTERVIU O6TE.
ISKAM DA BLAGODARIA NA XORATA SAZDALI TOZI FORUM ZA6TOTO TOI E IZVOR NA BEZTSENNA INFORMATSIA
DOBSAN