С всички ли пари в брой който сте деклари влязохте в Квебек?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Nadya i Todor

С всички ли пари в брой който сте деклари влязохте в Квебек?

Мнение от Nadya i Todor »

С всички ли пари в брой, който сте деклари влязохте в Квебек или част от тях сте доказали примерно с актуална банкова референция?
Благодаря за отговорите.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

С всички. Малка част в брой, останалото - травъл чекове,
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

И ние с всички и също като ssttoo - с малка сума в брой, а останалите в пътнически чекове. Имахме и някакви пари в "кредитна карта", но те бяха над декларираната на интервюто сума и не сме ги обявявали.
Priatel

Re: С всички ли пари в брой който сте деклари влязохте в Кве

Мнение от Priatel »

Otnosno: С всички ли пари в брой, който сте деклари влязохте в Квебек ?

Mislia ce minimuma za sumata v broi e 3000 CAND , koito trjabva da pokazesh i ostanalite pari mozesh da gi prenesesh s cek , dori i obshto da praviat po-malko ot predvaritelno deklariranata ti suma !!!
C'est la vie.....
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

С по-малко и декларирах само $400 USD.

Успех.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Joy

Мнение от Joy »

С всички декларирани и всички в брой.
Alina

Мнение от Alina »

Аз кандидатствах не с пари а с апартамент на стойност 10 000 US$

А влязох с 2000САД и 1000 Американски. Нямах никакъв проблем на летището. Казах му с колко съм, той нещо смета и ми записа 3300 САД и това е.
А аз взех да му разправям, как е опасно да се пътува с голяма сума пари, и че ще ми изпратят другите родителите ми по-късно. Такива други пари разбира се няма. Да не съм луда да си продам апартамента.
А той ме прекъсва и ми вика - не, интересува ме в момента с колко пари влизате в Канада.

Та това беше, и то преди 2 седмици.
Още на следващия ден обаче си пъхнах парите в дебитна карта и в двете валути, без да ги обръщам американските в канадски. Можело така, на една карта да бъдат. Като американските мога да ги тегля само от гише в самата банка. Избрах Canadian Trust. Приятели ми казаха, че това е може би най-яката банка...
Alina
Muzi

Мнение от Muzi »

Nie smjqtame da patuvame s polovinata ot deklariranata na interviewto suma i bankova referencija. Nadjavam se da njamame problemi i naj veche da imame kasmet.

Fevruari ste pisha kak e minalo :D
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

az shte vleza s polovinata v broi a drugata shte ya predstavya kato danachna ozenka na imota. pone v upatvaneto taka pishe che dokazatelstvo e i evaluation immobiliere. tapo shte e da prodavam apartamenta
Гост

Мнение от Гост »

sasho71, сигурно няма да имаш проблеми да влезеш с половината пари + данъчната оценка на апартамента. Вярно е, че глупаво да се продава. Но имай предвид, че после всяка служба в Квебек, ще знае, че разполагаш с въпросния апартамент и няма да можеш да търсиш социално подпомагане. Това е съвсем сигурно. Успех и приятно пътуване.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Във формуляра, съпътстващ визите, е упомената сумата, с която трябва да влезнеш в Канада. Тази сума се уточнява на интервюто и за нея се подписва декларация, че ще я носим при влизането си в Канада.
Въпроса ми е : къде в тази материя се вписва декларираното недвижимо имущество? Никъде, ама никъде не сме споменавали, че ще го продаваме...
:beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Molson

Мнение от Molson »

nedeite spomenava nikade chee imate nedvijimo imushtestvo, po-dobre nosete parite v broi i to ponee polovinata ot tova koeto ste pisali vav vaprosnika. triabva da imate pari za pone 3 meeseca, okolo 3000-4000 cad, kato za nachALO, dokato se orientirate v obstanovkata i pochnete ia rabota, ia kofi.
have a nice day.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

interesno ako im pokaja bankovata si referenzia ot predi godina dali shte mine nomera? te ne mogat da dokajat che si gi poharchil nali taka?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

i vaobshte nikade ne pishe che referenziata triabva da e AKTUALNA!
znachi bi sledvalo da niama nikakav problem s tazi ot interwieto
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

sasho71 написа:interesno ako im pokaja bankovata si referenzia ot predi godina dali shte mine nomera? te ne mogat da dokajat che si gi poharchil nali taka?
Сашо, защо се каниш да рискуваш всичките пари, услилия и нерви, които си вложил по време на процедурата? Той, митничаря нищо не трябва да ти доказва, ти си този, който трябва да го направи! Те хората си имат изисквания и единствената им грижа е дали ти ги изпълняваш - точно и ясно. Хич не се гласи да се заяждаш, защото само ти ще си губещия.
Заключено