Не знам какво разбираш под " заминал с Жана-Е "? За сумата, която си писал ( 300 евро ) съм сигурен, че ти предлагат само попълване на формулярите. Това поне направиха за мен срещу тези пари при изричната уговорка, че за интервюто си бера грижата сам. Естествено, препоръчват " много добра учителка " по френски, която да те подготви за интервюто.
Много хора се чудят защо някой отива в Жана-Е - ами защото като ми се прецака колата отивам при автомонтьор, т.е. при някой за когото СИ МИСЛЯ , че срещу пари ще ми свърши работа. Та и с тази фирма така. За форума не знаех ( май не го е имало 2002 ), а не се сетих да попитам някоя даскалица по френски какво знае по въпроса.
И за това си платих като поп, попълниха ми формулярите, минах си интервюто и още не съм заминал щото се наплаших от многото отрицателни постинги във форума

1. НЕ ХОДЕТЕ нито в Жана-Е, нито където и да било за тази услуга, още по-малко при адвокат ( абсолютни кожодери ) щом като ВЕЧЕ СТЕ ПОПАДНАЛИ В ТОЗИ ФОРУМ
2. Преведете си дипломите, актоветв за раждане и всички други документи на френски
3. Попълнете си формулярите с помощта на някой вече попълвал ги или с помощта на някоя учителка ( която и без друго ще ви трябва за да учите езика )
4. Изпратете ги на добре познатия адрес във Виена и всичко това ще ви струва по-малко от 300 евро
Ако някой иска по-подробна информация за минусите на посредниците, да ми пише ЛС