Учител по френски във Варна
Учител по френски във Варна
Приятели,някой знае ли добър учител по френски във Варна? Всички добри ми отказват,защото са заети! Това ме навежда на мисълта,че тук има много кандидат имигранти! Това е добре,защото тази държава не ни заслужава! Жалко за хубавата страна!
?
Все пак ако може малко конкретика относно цените на уроците при учителките, които препоръчвате, ако не е тайна разбира се!
Да си направим сметката предварително и за парите и за времето, нали?
Успех на всички!!!

-
Zdristi, ako iska6 da se nau4ih da hovori6 irazbira6 bez mnogo da zadalbava6 s gramatika i podgotovka s vaprosi za intervu mnogo efikasno i mnogo dobri rezultati i estestveno samo4uvstvie, se zapi6i v maestro skola.Nie s maga mi hodihme tam i sme mnogo dovolni. www.maestrovarna.com tel:620 547
Ако не знаеш, да ти кажа това, което аз знам, т.е. съм разбрал - прекъснали са работата си с преподавателите си без предупреждение за това, за да назначат чужденци за такива - затова една от офертите им за последните 2 месеца е....дръж се за нейде, ако обичаш..500.00лв за 30 часа, а ако не ти изнася цената, намери си човек, с който да учите заедно и да делите. Вярно, че наистина има ефект от ученето от извора така да се каже, ама това си е спекулация със стремежите на хората все пак! Така си мисля аз, за другите не знам. И приятно учене , ако вече си започнал!/опс, все забравям късмета за процедурата и интервюто - наслука!/
абе, тоя смигльо дали се закачи или не..може да съм ги наредил един след дгуг!!
абе, тоя смигльо дали се закачи или не..може да съм ги наредил един след дгуг!!