Учител по френски във Варна

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ramone

Учител по френски във Варна

Мнение от ramone »

Приятели,някой знае ли добър учител по френски във Варна? Всички добри ми отказват,защото са заети! Това ме навежда на мисълта,че тук има много кандидат имигранти! Това е добре,защото тази държава не ни заслужава! Жалко за хубавата страна!
comptable

Мнение от comptable »

Рамоне, почни към фирма, изкарай един месец и след това се разбери с учителя/ката, преподавал ти там. А може и по-малко от месец - зависи как ще си разпределиш часовете. Успех и късмет ! И на мене също! :wink:
ticotey

Мнение от ticotey »

zdrasti,

nie sme mnogo dovolni ot nashata uchitelka, no uslovieto e da zapochnesh otnachalo pri neia, tia podgotvia samo za Interviuta!
cenata za urok e mnogo priemliva!

Kovacheva
643801

Uspeh!
comptable

Мнение от comptable »

пробвай ако искаш и тук : 609270 Гроздева. Щом аз успях да мина за има -няма 40 часа половината /почти/ Панорама при нея, значи всеки друг би бил доволен! Успех в начинанието!
ticotey

Мнение от ticotey »

Sorry, ne sam siguren za gornia telefon ako ne e toi probvai s:
301843

edin ot dvata e!

:) :twisted:

enjoy
userboard

?

Мнение от userboard »

Все пак ако може малко конкретика относно цените на уроците при учителките, които препоръчвате, ако не е тайна разбира се! :D Да си направим сметката предварително и за парите и за времето, нали? 8) Успех на всички!!!
ticotey

Мнение от ticotey »

zdrasti,
na nas ni vzemashe 5 lv. za 1 astronomichen chas, ne znam kolko e po drugi mesta no sam ubeden che cenata e mnogo dobra!

P.S. Tova ne oznachava che zadaljitelno shte e oshte 5 lv, obadi se i pitai!

Uspeh
ticotey

Мнение от ticotey »

zabravih da dobavia che hodihme 2 dushi za 5 lv.

:D
comptable

Мнение от comptable »

Рамоне, аз не че забравих, ама се правя на ударен, щото да не говоря така да се каже, от името на Г-жата. Но в интерес на истината, аз си плащам по 2.00лв на час. Уча втори месец при нея и съм доволен. Успех, ако все още не си намерил учител!
pavel_tihov

Мнение от pavel_tihov »

Zdristi, ako iska6 da se nau4ih da hovori6 irazbira6 bez mnogo da zadalbava6 s gramatika i podgotovka s vaprosi za intervu mnogo efikasno i mnogo dobri rezultati i estestveno samo4uvstvie, se zapi6i v maestro skola.Nie s maga mi hodihme tam i sme mnogo dovolni. www.maestrovarna.com tel:620 547
ramone

Мнение от ramone »

Благодаря на всички за информацията! Наистина трудно се намира свестен учител по френски във Варна! В началото на май си пращам документите във Виена и се захващам да уча френски!
comptable

Мнение от comptable »

Ако не знаеш, да ти кажа това, което аз знам, т.е. съм разбрал - прекъснали са работата си с преподавателите си без предупреждение за това, за да назначат чужденци за такива - затова една от офертите им за последните 2 месеца е....дръж се за нейде, ако обичаш..500.00лв за 30 часа, а ако не ти изнася цената, намери си човек, с който да учите заедно и да делите. Вярно, че наистина има ефект от ученето от извора така да се каже, ама това си е спекулация със стремежите на хората все пак! Така си мисля аз, за другите не знам. И приятно учене , ако вече си започнал!/опс, все забравям късмета за процедурата и интервюто - наслука!/

абе, тоя смигльо дали се закачи или не..може да съм ги наредил един след дгуг!!
comptable

Мнение от comptable »

ей сега се видях какви съм ги редил - за Маестро става дума :wink: а, сега стана...))))
vanio

Мнение от vanio »

Spored men nai dobre e da uchish w Aliance (ot opit go kazwam) a pyk i go priznawat kanadcite. Nai-dobrata uchitelka tam se kazwa Pavlova
vanio
Заключено