Здравейте.
Имам следния въпрос:
Как стоят нещата с пътуване до САЩ ако си само permanent resident.
Има ли някакъв начин това да стане и ако има как.
Мерси предварително.
Пътуване до САЩ
- Stoynev
- Обратна връзка:
1. Из4акваш да минат няколко месеца да минат след като си дошъл ( мое ли4но мнение е да се из4ака поне 5-6)
2. Трябва да у4иш/работиш нещо. Съответно вземи от у4илишето/работата документ 4е у4иш/работиш. Ако работиш трябва да покажеш и колко изкарваш.
3. Вземи си за интервюто еветнтуално всекакви други документи които магат да покажат 4е нямаш намерене да напускаш Канада (напр. договора за наем и други подобни дългосро4ни договори).
3. Насро4ваш дата и 4ас за интервю :
- ако го правиш по тел. струва около 1,80/мин., като се брои в това време и музикалното оформление което ти пускат и не ми се вярява да го направиш под 15 мин.
- ако го правиш по интернет таксата е 10$
Датата може след това да си я променяш колкото си искаш пъти, ама плащаш наново за пренасро4ването
. Таксуването е същото.
4. Таксата за самото интервю е 100 USD, и се плаща само в брой в USD. Никакви карти, 4екове и тем подобни или пък други валути.
2. Трябва да у4иш/работиш нещо. Съответно вземи от у4илишето/работата документ 4е у4иш/работиш. Ако работиш трябва да покажеш и колко изкарваш.
3. Вземи си за интервюто еветнтуално всекакви други документи които магат да покажат 4е нямаш намерене да напускаш Канада (напр. договора за наем и други подобни дългосро4ни договори).
- ако го правиш по тел. струва около 1,80/мин., като се брои в това време и музикалното оформление което ти пускат и не ми се вярява да го направиш под 15 мин.
Датата може след това да си я променяш колкото си искаш пъти, ама плащаш наново за пренасро4ването

4. Таксата за самото интервю е 100 USD, и се плаща само в брой в USD. Никакви карти, 4екове и тем подобни или пък други валути.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
ПолезноStoynev написа:1. Из4акваш да минат няколко месеца да минат след като си дошъл ( мое ли4но мнение е да се из4ака поне 5-6)
Датата може след това да си я променяш колкото си искаш пъти, ама плащаш наново за пренасро4ването. Таксуването е същото.