След дълго очакване на визир днес получихме едно.....телефонно обаждане и емейл, че трябва пак да се явим на интервю, но в Букурещ!!!

Защо!? - За да докажем, че живеем с моя съпруг заедно със снимки , кореспонденция и т.н
Това наистина ми идва в повече!
Моля спешно за съвет, тъй като трябва да отговоря до 48 часа. Да обясня: Аз съм българка, но мъжа ми е мароканец и сме женени от 3 години - един нормален брак по любов, което ни коства много нерви и в БГ с разни бюрокрации. Но след като минахми цялята процедура и вече чакахме визи/имахми и покана за визи/ днес ни казаха, че имат пропуск в информацията и трябва да доказваме тези неца:
1. Снимки от сватбеното тържество, меден месец и т.н. - имаме ги!
2. Как сме се запознали и поддържали нашата любовна връзка - имам разпечатки от интернет адреса ми за всеки един емейл, който той ми е пращал в продължение на 2 години от Мароко и аз от БГ - това е една прекрасна любовна история, но често помрачавана от подобна бюрокрация!
3.Доказателство за това че сме живяли заедно след нашия брак!!! - тук незнам какво да представя!?
Освен това идва и проблема с това, че мъжът ми не е български гражданин и за да влезе в Румъния му трябва виза!!!!! Посланика на румъния го няма 2 дни в посолството а само той бил компетентен да ни каже колко време ще ни трябва за тази румънска виза, разбира се и документи.
Освен това имаше една обява за някякво такси или друг превоз до Букурещ, но не я намирам, може би от притеснение. Ако имате идея как от Пловдив можем да стигнем до Букурещ на 14.02. в 9.00 часа, моля помогнете ми!
Тай като съм абсолютно блокирала от паника, ви моля за извинение за грешките и ще съм много благодарна на всяка компетентна информация!
Благодаря предварително и очаквам вашите съвети!
Валя и Хишам