Откривам тази тема за да я намерят, чрез търсачката, и подпомогна бедстващи и дерзаещи родители относно своите деца от бивши съпрузи.
Пожелавам Ви успешно да издействате тези декларации!
1. Задължителна декларация от бивш съпруг/а относно детето за емиграция...ЧЕ ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ МАЛОЛЕТНИЯТ МИ СИН ИВАНЧО ДА ЕМИГРИРА В КАНАДА СЪС СВОЯТА МАЙКА/БАЩА, ДА ПРЕБИВАВА В КАНАДА ПОСТОЯННО ИЛИ КАКТО НАМЕРЯТ ЗА ДОБРЕ ...едновременно с това на нов ред два пръста навътре текста продължава...ДЕКЛАРИРАМ, ЧЕ ДАВАМ СЪГЛАСИЕТО СИ МАЛОЛЕТНИЯТ МИ СИН ИВАНЧО ДА НАПУСКА ПРЕДЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ДА ПЪТУВА В ЧУЖБИНА МНОГОКРАТНО, ПРИДРУЖЕН ОТ СВОЯТА МАЙКА ...
две в едно
2. Сега ти трябва и пълномощно за....УПЪЛНОМОЩАВАМ МАЙКАТА/БАЩАТА:
-ДА МЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕД ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ И АДМИНИСТРАТИВНИ ОРГАНИ И СЛУЖБИ В КАНАДА , УЧИЛИЩНА АДМИНИСТРАЦИЯ, ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ, ЛИЧЕН СТАМОТОЛОГ И НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО Е НЕОБХОДИМО ВЪВ ВРЪЗКА С ОТГЛЕЖДАНЕТО, ВЪЗПИТАНИЕТО И ЗДРАВЕТО НА ИВАНЧО
-ДА ВЗЕМА ОТ МОЕ ИМЕ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО МУ СВЪРЗАНИ С ВСЯКАКВИ МАНИПУЛАЦИИ, ПРОЦЕДУРИ КАСАЕЩИ ЖИВОТА НА ИВАНЧО
-ДА ПОДАВА ОТ МОЕ ИМЕ И ВМЕСТО МЕН ВСЯКАКВИ МОЛБИ, ДЕКЛАРАЦИИ, ЗАЯВЛЕНИЯ И ДРУГИ ДОКУМЕНТИ ПРЕД ПО-ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ ОРГАНИ И ИНСТИТУЦИИ
-ДА СЕ ПОДПИСВА ОТ МОЕ ИМЕ И ВМЕСТО МЕН НАВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО Е НЕОБХОДИМО ВЪВ ВРЪЗКА С ДАДЕНИТЕ И ПРАВА.
Декларация за емигриране на дете от бивш съпруг!
Декларация за емигриране на дете от бивш съпруг!
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?