търся вашите съвети защото се изправих пред неприятния проблем да намеря решение кой е най- лесния (бърз) вариант да взема приятелката си (която се надявам да стане моя съпруга) в канада(квебек

1. Спонсориране на човек извън канада (съпруга ... ) тук ме смути ужасяващия дохот от 48 000 КАД които писше че трябва да имам !? втото ще трябва да се върна до европа- Русия (приятелката ми е рускиня) за да се оженя !? което е сериозен разход за човек който след седмица пристига в канада !? (все още съм в БГ но искам да проуча каквото мога)
2. Спонсориране на човек който вече е легално в канада (например турист, студент ... !?) Мислители че има такъв вариант идва като турист (с тур операторска агенция ) женим се !? и почваме спонсорска процедура без да се връща !?
Тези 2 варианта са възможни на теория но незнам дали се получава и на практика !
Ужасна работа !!! дайте ми някой съвети моля Ви !! че незнам от къде да я подхвана , кой вариант е възможен според вас иматели познати които са минали по тоя път и биха ми дали информация ?! 2рия върянт не знам дали е възможен но ми изглежда по малко финансово обременяващ !?
Благодаря ви за помоща !!!