Аз се интересувам, мухЪ. Очаквам да ми пишеш.myhata II написа:Ако някой се интересува за мен с удоволствие ще му пиша на лични

Аз се интересувам, мухЪ. Очаквам да ми пишеш.myhata II написа:Ако някой се интересува за мен с удоволствие ще му пиша на лични
Писах ти....MrGeek написа:Аз се интересувам, мухЪ. Очаквам да ми пишеш.myhata II написа:Ако някой се интересува за мен с удоволствие ще му пиша на лични
Пупед ти какво разбра точно за работата в "Северна Канада",единствения който ти даде точни отговори по темата бе Ванко 13 който допреди време живя в ТоронтоPupped87 написа:Попитай го на лични, може да ти кажеpumpy написа:Той видимо ще продължи да се крие за никове по форумите. Колко удобно, налиmyhata II написа:А ми Митьо,като са тръгнали да обаждат за работа в северна Канада да обаждат бе ,единия бил на командировка,а другия се почесвал а третия ти праща снимки на телевизори по летищата и бойни мини,ако съм един кандидат имигрант от България какво да си помисля бе ?miteto написа: Ми сигурно чакат първо ти да кажеш какво бачкаш и къде, като си толкова отворен? Айде, нали не се криеш, що не си кажеш първо ти, преди да подпитваш другите?![]()
Ако някой се интересува за мен с удоволствие ще му пиша на лични
Писал си чушки. Ама то не е нужно де. То в Скарбъро е ясно как стоят нещата.myhata II написа:Писах ти....
Мълча майна, зашото не мога като теб да съм на всяка манджа мерудия. Какво ми разбира на мен главата от таксита и лицензи - НИЩО. Няма човек, който да ме е питал нешо за стоматологя и да не е получил отговор. А всичко останало е разтягане на локуми и там ни биеш всичките (само хали-бали ти е излязъл на среща, но не се отказвай и с него ще се правиш)...myhata II написа:а зъбаря и себеподобните му като са много отворени що мълчат за това което обаждаш че си тръгнал да правиш
Хали Бали му е учител, но както всички знаем, даровитите ученици изпреварват винаги учителите си.pumpy написа:само хали-бали ти е излязъл на среща, но не се отказвай и с него ще се правиш.
Ама кой е казал, че нямам книжка!?!?!? И аз и мъжът ми сме шофьори, а ако е така както ти казваш, защо тогава някой си на майна си райна ще ни вика на работа. Ако няма как да стане, няма и да ни отговорят на резюмето и писмото, което сме изпратили. Ако греша поправи ме, но нито един работодател няма да си направи труда да пише ей така само за да си позагуби времето в чат. Или май забравяш, че това там е Канада и хората са малко по-коректни от местните. Аз не виждам какво ще изгубя ако някой си работодател ми оформи документите и ми издейства разрешително за без пари. После дори да не може да се извади лиценз работа има бол! Нито сме мързеливи нито сме сакати, ,така че въпроса опира до отиването там, а другото ще си проличи после.myhata II написа: Пупед ти какво разбра точно за работата в "Северна Канада",единствения който ти даде точни отговори по темата бе Ванко 13 който допреди време живя в Торонто
Ако те интересува как е в Торонто с удоволствие ще ти отговоря,ама тука да се фантазирате и да карате таксита от София без книжки дори това няма да стане,а зъбаря и себеподобните му като са много отворени що мълчат за това което обаждаш че си тръгнал да правиш
Мълчат щото мислят че ще те прецакат и после ще ти се хилят колко си бил прост и че парите не растяли по дърветата и за капак ще се появи ванкувърския камилар да ти пили колко били наивни някой хора и бла бла ,аз Асан ще се казвам ако не стане така ,ти само седи гледай![]()
Най смисленото мнение до тук е !!Pupped87 написа:Явно смислено мнение няма да се напише тук. Ама където и да отидем все сме си същите. Никой не може да избяга от природата си ако ще и в пет различни страни да живее и да се крие зад някъв си измислен юзър нейм.
Това разрешително за постоянно пребиваване permanent resident ли ще рече? На Канада? Ако да - ОК, поне ще имате план Б, ако нещата не тръгнат. Да няма някоя скрита клауза, че ще го получиш след n-години, но преди това ще бачкаш на определеното място?Pupped87 написа:Аз винаги ще си имам едно на ум, точно за това вися и по форуми и по сайтове разно да чета и да се информирам. Но просто каквото и да мисли болния ми мозък не знам каква може да е измамата. Получавам разрешително за постоянно пребиваване, отивам, оглеждам се и така... ако работата е реална супер, ако не е ще търся друга. Аз не изгарям от желание да съм "бакшиш", точно за това аз не подписвам нищо. Офертата е за мъжо, аз съм споус и се оправяме някак си. Както повечето са тръгнали без никаква идея и опит, така и ние. Само с разликата, че нас идеята за севера ни въодушевява и тръпнем от нетърпение да се сблъскаме с нещо ново, екстремно и вдигащо адреналина. Не че в България няма такива ситуации, като да ти дойде изравнителната сметка на парното, но тук говорим за по-различен адреналин.То ако става въпрос и в БГ нищо сигурно няма, днес работиш утре те гонят и какво правиш... каквото на всякъде.. борба за оцеляване и развитие и така...
Лично мнение изразявам! Няма лошо да бъдеш предупреден, но да те нападат чак, с идеята колко сме заблудени и наивни е малко дразнещо.. има разлика от това да бъдеш посъветван.
Стоп малко лейди.Какво е това разрешително за постоянно пребиваване и как го получавашPupped87 написа:Аз винаги ще си имам едно на ум, точно за това вися и по форуми и по сайтове разно да чета и да се информирам. Но просто каквото и да мисли болния ми мозък не знам каква може да е измамата. Получавам разрешително за постоянно пребиваване, отивам, оглеждам се и така... ако работата е реална супер, ако не е ще търся друга. Аз не изгарям от желание да съм "бакшиш", точно за това аз не подписвам нищо. Офертата е за мъжо, аз съм споус и се оправяме някак си. Както повечето са тръгнали без никаква идея и опит, така и ние. Само с разликата, че нас идеята за севера ни въодушевява и тръпнем от нетърпение да се сблъскаме с нещо ново, екстремно и вдигащо адреналина. Не че в България няма такива ситуации, като да ти дойде изравнителната сметка на парното, но тук говорим за по-различен адреналин.То ако става въпрос и в БГ нищо сигурно няма, днес работиш утре те гонят и какво правиш... каквото на всякъде.. борба за оцеляване и развитие и така...
Лично мнение изразявам! Няма лошо да бъдеш предупреден, но да те нападат чак, с идеята колко сме заблудени и наивни е малко дразнещо.. има разлика от това да бъдеш посъветван.
Офтопик: http://www.youtube.com/watch?v=WRmBChQjZPs" поздрав и със здраве..
myhata II написа: източна Канада,по скоро Медина и Ванкувър